Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Slavné páry na přehlídce Beaty Rajské: Žhavá Soukalová, vysmátá Witowská a Vágner s blondýnou

Páry z přehlídky Beaty Rajské.
Zdroj: Koláž/Pavel Dvořák/Herminapress
+ Dalších 9 fotografií
Páry

V honosných prostorách Clam-Gallasova paláce se uskutečnila módní show návrhářky Beaty Rajské. Akci si nenechalo ujít ani plno celebrit, přičemž některé s sebou rovnou vzaly své drahé polovičky. Gabriela Soukalová přišla s partnerem Milošem Kadeřábkem, moderátorka Světlana Witowská zase přivedla svého přítele, bývalého diplomata Petra Koláře. Na fotografie z události, kde nechyběla ani redakce eXtra.cz, se podívejte v galerii.

Módní návrhářka Beata Rajská představila svou novou kolekci v krásných prostorách Clam-Gallasova paláce v centru Prahy. Na událost byla pozvaná například bývalá biatlonistka Gabriela Soukalová, která s sebou vzala partnera Miloše Kadeřábka, s nímž má dcerku Izabelu Gabrielu.

Gabriela na sobě měla žhavé koženkové šaty na jedno rameno a s vyšším rozparkem, které jí velmi slušely. K nim ještě zvolila červenou rtěnku a jednoduše učesané vlasy. Miloš měl elegantní oblek a motýlka.

Witowská s přítelem

Na módní show dorazila také moderátorka Světlana Witowská, která s sebou vzala přítele Petra Koláře. Kolář v minulosti pracoval jako diplomat a v současnosti je poradcem prezidenta Petra Pavla. Spolu jim to na akci velmi slušelo, oba rozdávali úsměvy na všechny strany.

Také moderátor Petr Vágner na módní přehlídku vzal svou přítelkyni Silvii Vlčkovou. Oba byli velmi elegantní a moc jim to spolu slušelo.

Na fotografie z módní přehlídky, kde nechyběla ani redakce eXtra.cz, se podívejte v galerii.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy