Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Simona Krainová obětí odporného podvodu. Ukradli jí identitu a zneužili i její děti

Simona Krainová na "listening session" Majka Spirita.
Zdroj: foto eXtra.cz/Tomáš Martinek
+ Dalších 8 fotografií
Identita

Simonu Krainovou už nemůže rozhodit běžný hejt, za ty roky je na negativní reakce zvyklá a většinou zůstává v klidu. Ovšem nyní přišlo něco, co krásnou modelku okamžitě zvedlo ze židle. Jistá žena na sociálních sítích Simoně ukradla identitu a vydávala se za ni. Dokonce do toho zatáhla i její děti, což už blondýnka nemohla nechat jen tak. Falešný profil zveřejnila na svém Instagramu. 

Simona Krainová se na svých sociálních sítích ráda předvádí. V padesáti letech ukazuje hříšné tělo a vypracovanou postavu, navíc dává na odiv svůj úspěšný život. Snadno se tak může stát, že někdo její otevřený profil vykrade a využije ho k podvodným účelům. A právě to se nyní stalo, když se jistá žena na Instagramu vydávala za slavnou modelku.

"Zažila jsem různé hejty, přečetla si o sobě spoustu věcí, dneska už mám na všechny ty hnoje celkem dobrou imunitu a bavím se při tom, ale když mi někdo krade identitu a moje děti zneužívá a vydává za své a moje myšlenky přepisuje jako svoje, přijde mi to už trochu přitažený za vlasy," napsala rázně Krainová na svém instagramovém profilu. Zda bude modelka kromě nahlášení profilu postupovat v případu nějak dál, to zatím neuvedla.


Víc podporujících než hejtrů

Nicméně stále existuje víc fanoušků, kteří Simonu Krainovou podporují a mají ji za vzor. Například i její dlouholetý přítel miliardář Richard Chlad, který pravidelně oceňuje její tvorbu. "Já se z tebe po*eru a ještě hned po otevření očí dostanu lehký infarkt. Dobře jsi to tu na Tři krále rozpálila. Nastavuješ krásné motivační zrcadlo všem ženám i chlapům. Matkám dobroserkám a mudrlantkám praskají jejich veškeré křečové žilky a žíly. Chtěl jsem jít cvičit, ale vyvolala jsi ve mně chuť k návratu do novomanželského lože," zareagoval Chlad na Instagramu na sexy fotky Krainové.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy