Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Shopaholicadel sdílela intimní detaily ze soužití s Honzou: Mluvila o pachu přirození i svých zvrhlých touhách

Red Face.
Zdroj: Renata Bušková/eXtra.cz
+ Další 3 fotografie
BIZÁR

Shopaholicadel alias Adéla Pulcová svůj obsah na streamu opět posunula o něco dál a při posledním vysílání se svým přítelem Honzou fanouškům prozradila až příliš intimní detaily z jejich ložnice. Nebála se ani prozradit, jaké vůně mají jejich přirození a co by ještě chtěli zkusit. Také si postěžovala, kolikrát jde přítel na záchod. 

Adéla Pulcová (30) prozradila svým fanouškům nejspíš víc, než chtěla, když na nedávném streamu, který se dostal i na YouTube, vyprávěla nevhodné informace o vůni přirození jak jejího, tak partnera. Odpověděla totiž na otázku od fanoušků, kteří se ptali, zda Honzovi páchne přirození. Šla rovnou k věci a odpověděla rázně a bez okolků: „Ano.“ A odpověď tím ještě zdaleka nekončila. „Mně taky smrděla pipina, no,“ pokračovala. Aby situaci trochu upřesnila a napravila, spustila kladná slova a popsala Honzovo přirození do detailu.

Fanoušci pod vysíláním debatovali o ponižování partnera, které Adéle nebylo cizí už v předchozím vztahu, také o nevhodnosti témat, která Adéla rozebírá na svých streamech, obzvlášť pokud je mohou sledovat děti pod 18 let, které mají přístup na platformu TikTok. Nedávno dokonce postoupila v bizarnosti výše a ze streamu udělala vysílání pro dospělé. Žebrala dárečky, za které ukazovala prsa a zadeček.

To ale influencerku nijak nezastavilo a o svém sexuálním dovádění oba členové povedené dvojky pokračovali. Zmínili, že by rádi zkusili sex na veřejnosti, „Naposled, co jsi udělal, když jsi mi vlezl do té kabinky..." vzpomněla Adéla. Nevhodné chování není pouze na sociálních sítích, ale i mimo ně. Nezapomněli ani dodat, jak dlouho mají pohlavní styk nebo jak vypadá jejich vyvrcholení.

Při zakončení hodinového streamu si Adéla postěžovala na plácnutí přes zadek od přítele Honzy. "Proč mi dáváš na p*del, však jsem nic neudělala, tak mi nedávej na zadek," ​rozčilovala se. Dříve se přitom nechala slyšet ohledně sexuálních praktik, které se jí líbí, a jedna z nich bylo plácání přes zadek.

DOPORUČENÉ VIDEO: Rozhovor s Adélou a Honzou

Omezování nového přítele

Shopaholicadel si na streamu také posteskla, že její nový přítel Honza chodí moc často na záchod a že jí to vadí. „Honza mi furt obsazuje záchod, chodí až moc často na záchod.“ Stejný problém řešila se svým dřívějším přítelem Davidem Pražákem, kterému dokonce zakazovala chodit na toaletu.

Na konci vysílání se rozpovídala o nové přítelkyni Davida. Jejich vztah neskončil dobře a vedli mezi sebou války na sociálních sítích. „Za prvé je retardovaná a za druhé ona je taková jednoduchá moc, navíc on si vybral holku, která mi je podobná,“ dodala. Kromě Adély vede David spor i s jejím novým amantem. Po prohře na Clash of the Stars, kde byla přítomna i redakce eXtra.cz, se Pražák nechal slyšet, že k dalšímu zápasu vyzývá právě Honzu. "Do šestky jdu s Kulasem a hned zítra začínám trénovat," poslal jasný vzkaz Janu Kulasovi, současnému příteli Shopaholicadel. "Kulasi, přestaň se schovávat na benzínce a začni makat!" dodal ostře Pražák.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy