Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Shopaholicadel schytala pár facek za minulost: Vrazila si je osobně v přímém přenosu

Red Face.
Zdroj: Renata Bušková/eXtra.cz
+ Dalších 5 fotografií
Shopaholicadel

Adéla Pulcová neboli Shopaholicadel udělá pro pozornost, zdá se, vše. Nářky už přestaly na fanoušky fungovat, a tak se rozhodla přitvrdit. V živém vysílání na TikToku si ubalila před fanoušky facku za svou minulost. Sledující kontroverzní influencerku ve fackování podpořili a chtěli, aby si ještě přidala.

Jedna z nejkontroverznějších osob internetu je bez pochyb Adéla Pulcová, známá jako Shopaholicadel. Fanoušky překvapuje vším možným, i sebemrskačstvím, jak předvedla na TikToku.

V nedávném živém vysílání se chtěla potrestat za svou minulost a homofobní názory, kterých momentálně lituje. "Já mám kamarádku, co je lesba, každý ať si prostě miluje, koho chce, já to neodsuzuju," naráží Adéla na změnu svého názoru. "A jak jsem se chovala v minulosti, já bych si takovou namlátila, že bych se týden z té země nezvedla," dodává influencerka, která se nedávno rozešla se svým snoubencem Janem Kulasem.

Doporučené video: Zpověď Shopaholicadel:

Umí se potrestat

O chvíli později začala Adéla své diváky na livestreamu, který je zaznamenán i na YouTube, utvrzovat v tom, že sama sebe umí potrestat. Influencerka se řídila pokyny fanoušků ohledně toho, jak moc velkou si má dát ránu. Fanoušci "nečekaně" volili, že velkou. Netrvalo však dlouho a svého jednání začala litovat a urychleně hledala něco, čím by si tvář zchladila. Jen měla dilema, zda bude lepší salám, máslo, či její oblíbený jogurtový nápoj.

V komentářích pod videem se to jen hemžilo komentáři ohledně jejího zvláštního chování. "Co to zase předvádí ta pacientka, ona je opravdu nemocná, to snad není pravda," píše jedna z komentujících. "Lepší než facka je, když se rozeběhneš proti zdi, možná to pomůže," zmiňuje další.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy