Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Sharlota nadělila manželovi pikantní dárek. Věnovala mu své nahé fotky, ten si je pak nechal vytetovat

+ Dalších 6 fotografií

Raperka Sharlota se pořádně odvázala. Pro pánský časopis Playboy nafotila sérii odvážných fotografií. Na nahotu ovšem nedošlo. Jak přiznala v rozhovoru pro eXtra.cz, v minulosti nafotila i zcela odhalené fotografie. Potěšila jimi svého dnes už manžela, který si ji následně nechal nahou i vytetovat. 

Raperka Sharlota navázala spolupráci s pánským časopisem Playboy a nafotila pořádně pikantní fotografie. Na plac však přišla s jasně stanovenými hranicemi a nahotu zcela odmítala. O to více byla překvapivá slova, která zazněla z jejích úst v rozhovoru pro eXtra.cz. V minulosti nafotila zcela nahé fotografie pro svého partnera. Ten jimi byl tak uchvácen, že si krásku nechal nahou i vytetovat.


"Já jsem v minulosti nafotila úplně nahé fotografie pro svého manžela, když jsme spolu začínali. Dala jsem mu to k narozeninám. On si jednu z těch fotografií nechal vytetovat na ruku a to mělo své kouzlo. To jsem navíc ještě neměla žádné tetování, takže pro mě to jsou dnes vzpomínkové fotky," prozradila krásná raperka, která dnes už jen stěží najde na svém těle místo, jež nezdobí obrázky.

Toto gesto ji od partnera velmi potěšilo. "On chtěl vždycky nějakou nahou ženskou na ruku, tak si asi zrovna řekl, že jsem mu dala ty fotky, tak si tam dá mě. Samozřejmě to bylo obrovské gesto a já už jsem v tu dobu říkala, že tohle je mnohem více než svatba, protože tohle má do smrti a už se mě nikdy nezbaví," směje se.

Sharlota nechtěla jít do naha

Při focení pro pánský časopis Playboy měla jasně vymezené mantinely. "Určitě. Chtěla jsem fotit krásné prádlo, to jsem splnila a já si myslím, že leckdy takové to tajemství a ne úplně kompletní odhalenost je mnohem více sexy a přitažlivé, než když je člověk úplně odhalený. Nešla bych dále za tu hranici, co jsem teď fotila naposledy," vysvětluje s úsměvem. Další spolupráci by se prý do budoucna určitě nebránila a doufá, že nějaká příležitost se ještě naskytne.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy