Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Setkání Soukupa s ex Hanychové: Odnesl si bolestivou modřinu

Setkání Soukupa s Dopitou bylo poměrně bolestivé.
Zdroj: Jiří Schott / profimedia / koláž eXtra.cz
+ Další 4 fotografie
vztahy

V pořadu Agáta Jaromíra Soukupa na TV Barrandov se diváci dozvědí spoustu zajímavostí ze soukromí známého páru. Soukup (53) otevřel v jedné z epizod téma vztahu s otci Agátiných (37) dětí. Tedy Jakubem Prachařem a Mirkem Dopitou. Zda si rozumí se známým hercem, je otázkou, avšak vztah s Dopitou se již vyjasnil. Setkali se nedávno tváří v tvář a Soukup od něj utržil bolestivou modřinu.

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup spolu tvoří pár už tři měsíce. Za tu dobu stihli mnohé včetně vzájemného seznámení s rodinou. Soukup se již dokonce seznámil i s expartnerem Hanychové Mirkem Dopitou, se kterým Agáta má syna Kryšpína. Zda proběhlo i podání rukou s otcem dcery Mii, je otázkou.

Soukup má s otci dětí svých partnerek špatné zkušenosti

"Já mám s dětmi svých partnerek takové zkušenosti, že se vždy hrozně nasrali taťkové. Měli pocit, že je ta jejich bývalá partnerka navždy jejich, protože s ní mají dítě. Začali proti mně válčit, pomlouvat, vyhrožovat, že nedají prachy," rozpovídal se Soukup, který měl možná na mysli i bývalý vztah s Terezou Mátlovou, která má dceru s Františkem Janečkem. Ten Soukupa skutečně nemohl vystát, jak redakce eXtra.cz informovala po rozhovoru s hudebním bossem.

Soukupovo bolestivé setkání s Mirkem Dopitou

"Myslíš si, že mě to také potká s tím Prachařem a Dopitou?" zeptal se v pořadu Agáta Jaromíra Soukupa se zvědavostí své partnerky, která prozradila, že tuhle záležitost si již s jedním z otců jejích dětí přece již poměrně bolestivě vyříkali.

"Já si myslím, že sis to s Dopitou vyřešil na paintballu, proto máš tu modřinu, jakou máš, a on nemá žádnou," řekla mu s úsměvem Agáta. Soukupa Dopita střelil i přesto, že spolu hráli za jeden tým. "Střelil mě, ale omylem. Já ho pak taky omylem," řekl Soukup, načež Agáta pohotově s ironií odpověděla: "Jasně, že omylem."

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy