Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Seriál Banáni diváky nadchl: Na české poměry hodně netradiční, pochvalují si

Seriál Banáni podle skutečné události: Diváci na něj mají jednoznačný názor
Zdroj: Se souhlasem TV Prima
+ Dalších 11 fotografií
REAKCE DIVÁKŮ

Diváci Prima Plus ve středu 18. října mohli vidět premiéru prvního dílu nového českého komediálního seriálu Banáni. Za námětem stojí reálná kauza, kdy bylo v jednom ze supermarketů v Brně v krabicích banánů objeveno velké množství kokainu. Diváci jsou zatím z pilotního dílu nadšení. 

Můžeme se pravidelně těšit na nový český seriál Banáni, který se odehrává z velké části v pohraničním supermarketu, v němž přeruší běžné předvánoční ráno šokující nález. Mladý skladník Jirka objeví v banánech z Kolumbie kontraband kokainu stamilionové hodnoty. I přes počáteční pochybnosti se rozhodne začít drogy prodávat, a to s pomocí šéfové skladu Šárky a člena ochranky Iggyho. Nezkušená trojice si po sérii neúspěšných pokusů vybuduje funkční model distribuce drog přímo na pokladně prodejny prostřednictvím plyšáčků. Postupem času se ale začnou objevovat různé problémy a naprosto neuvěřitelné zápletky.

V osmidílné sérii hraje Cyril Dobrý jako skladník, který se změní v hlavu kartelu. Parťáky mu budou dělat Sandra Nováková a Ondřej Malý.

"Strašně mě baví hrát někoho ošklivého a snažit se být co nejhloupější, to si na tom užívám asi nejvíc. Občas se mi podařilo tvářit se tak strašně, že jsem vyděsil sám sebe," řekl redakci eXtra.cz Cyril o své roli.


Banáni sklízí úspěch

I přesto, že se seriáloví fanoušci dělí povětšinou na dva tábory, u nového seriálu Banáni tomu tak není. Diváci jsou z pilotního dílu nadšení jako jeden muž. "Seriál jsem si pustila pouze z pracovních důvodů a byla jsem hodně mile překvapená. Pokud tak bude pokračovat, tak si možná Prima napraví pošramocenou pověst po Elišce a Damiánovi. Sandry Novákové je sice v poslední době všude plno, ale tady je opravdu bombastická.​ Hlavně se nezaměřujte na její obočí, jinak už neodtrhnete oči. Krátké epizody jsou nacpané dějem, bez zbytečné omáčky. Dávám plný počet," napsala divačka na portál ČSFD.

Recenze se udivují nad kvalitou seriálu od české produkce. "Musím říct, že na české poměry opravdu netradiční. Jak už ten colograding, světla nebo celkový feel z toho seriálu, za mě první díl docela dobrý," napsal další seriálový fanoušek. "Pilotní díl dost zajímavý, hlavně na české poměry něco úplně jiného, zatím mě to baví a mám chuť se hned podívat na další díl," zní jiný komentář.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy