Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Sandra Nováková ukázala rodinu jako ze žurnálu. Fešný manžel Vojta i syn Mikuláš, který jako by rodičům z oka vypadl

Sandra Nováková ukázala rodinku.
Zdroj: eXtra.cz/Pavel Dvořák
+ Dalších 20 fotografií
rodinka

Herečka Sandra Nováková patří k oblíbeným herečkám českého šoubyznysu. Ve společnosti se objevuje jen sporadicky a většinou sama bez rodiny. Tentokrát však udělala výjimku a na premiéru seriálu Lež na pláži vzala jak svého manžela Vojtěcha Moravce, tak i syna Mikuláše. Na místě byla i redakce eXtra.cz.

Když se řekne Sandra Nováková, většina diváků si vybaví seriál Ordinace v růžové zahradě. Předtím, už jako dvanáctiletá, ovšem hrála jednu z hlavních dětských postav rovněž ve velmi úspěšném seriálu Bylo nás pět podle románu Karla Poláčka. Herečka postupně ušla velký kus cesty, a to jak v kariéře, tak v soukromí, kde jí to klape po boku manžela režiséra Vojtěcha Moravce. Právě jeho nyní ukázala ve společnosti, kam vzali i devítiletého syna Mikuláše. Na místě byla i redakce eXtra.cz, která rodinku nafotila.


Všichni tři si udělali výlet na loď, zakotvenou na pražské náplavce, kde se odehrávala premiéra nového seriálu Lež na pláži. Ta by se bez Moravce nemohla obejít, neboť právě on pořad režíroval. Oba manželé se také podíleli na scénáři.

Doporučené video: Rozhovor se Sandrou Novákovou.

Epická svatba

S manželi se pojí úsměvná historka týkající se jejich svatebního obřadu. Vzali se totiž zcela překvapivě a před zraky diváků na premiéře filmu Hádkovi v roce 2022. Sandra i Vojtěch přišli v bílém a nikdo neměl ani tušení, že si ten večer řeknou své ano. Dodnes se jedná o jednu z nejoriginálnějších svateb u nás. Na fotky se můžete podívat v naší galerii.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy