Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Rozjetá Hanychová se Šlégrovou a vysmátá Kuchařová. České krásky pařily až do rána

České krásky to rozjely.
Zdroj: Tomáš Martínek/eXtra.cz/koláž
+ Dalších 61 fotografií
party

České krásky si vyhodily z kopýtka. Ve středu se konalo setkání k 35. ročníku Miss Československo. Hvězdami se to na akci jenom hemžilo, jak zachytili fotografové eXtra.cz. Rozjela to zejména Agáta Hanychová, kterou smích během celého večera neopouštěl. Společně s Lucií Šlégrovou a Taťánou Kuchařovou pařily až do ranních hodin. 

České krásky si povyrazily. Ve středu se konalo slavnostní setkání k 35. ročníku Miss Československo, které si nenechala ujít plejáda známých osobností. Jak zachytili fotografové eXtra.cz, náramně se bavila zejména Agáta Hanychová, která se společně s Lucií Šlégrovou smíchy za břicho popadala. I s Táňou Kuchařovou si užily party až do ranních hodin.


Agáta Hanychová vypadala na jedničku. Vsadila na jednoduchost a eleganci a vynesla černé upnuté šaty, které doplnila jednoduchými sandálky. S přibývajícími hodinami se bavila více a více a do řeči se dala s mnoha hosty. Nejvíce si popovídala zejména s Lucií Šlégrovou. Dámy se nemohly přestat smát a odcházely až mezi posledními.

Doporučené video: Taťána Kuchařová promluvila o drsné stránce modelingu.


Agáta Hanychová a Lucie Šlégrová to rozjely

I Lucie Šlégrová vsadila na černou barvu. Pro slavnostní večer zvolila crop top a volné kalhoty. I tato kráska se náramně bavila. Do řeči se dala společně s Agátou i s Milošem Zapletalem. Pozadu nezůstala ani Taťána Kuchařová, která dorazila ve velmi dobrém rozmaru. I ona se přivítala s rozjetou Agátou a setrvala až do ranních hodin.


Nutno podotknout, že i Táňa Kuchařová se při slavnostní příležitosti blýskla. Vynesla černé pouzdrové šaty, ke kterým si vzala černé jednoduché lodičky. Vlasy si nechala rozpuštěné a její líčení bylo pouze jemné. I ona se u sklenky dobrého vína velmi dobře bavila.

A kdo další dorazil? Podívat se můžete v galerii.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy