Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Radikální proměna Elišky Bučkové: Ukázala pohublou tvář, obří rty a trčící kosti

Eliška Bučková se změnila.
Zdroj: eXtra.cz/koláž, Pavel Dvořák
+ Dalších 12 fotografií
Proměna

Vítězka České Miss 2008, Eliška Bučková (34), se objevila na tiskové konferenci k muzikálu „Sladké mámení aneb Kvítek mandragory“. Na sobě měla černé šaty, které zdůrazňovaly její velmi štíhlou postavu. Na akci ji zachytil fotograf redakce eXtra.cz.

Pohledná brunetka Eliška Bučková již neobráží společenské akce v takové míře jako dříve. I tak se ale objevila na tiskové konferenci k muzikálu „Sladké mámení aneb Kvítek mandragory“ v pražském Divadle Broadway.

Na sobě měla černé šaty na jedno rameno s páskem, které zdůrazňovaly její útlý pas. K šatům pak zvolila ležérní černobílé tenisky, které outfit skvěle doplňovaly, jelikož i róba samotná byla spíše sportovnějšího rázu.

Radikální proměna Bučkové

Na fotografiích od reportéra eXtra.cz bylo také patrné, že se Bučková v obličeji pořádně proměnila. Její rty působily větší než obvykle, je tedy pravděpodobné, že byla na výplni rtů. Obří rty ještě zvýrazňovala neonová rtěnka a výrazná pohublost tváře.

Bučková si v minulosti prošla několika zdravotními problémy. Trpěla například anorexií, jak před lety přiznala pro iDnes. Začalo to asi půl roku nebo rok po mém vítězství v České Miss. Objevil se nějaký článek, že jsem tlustá, a proto nemám přehlídky. To mě tehdy hrozně ranilo a začala jsem extrémně hubnout. Potřebovala jsem zhubnout hned, takže proto jsem volila tento nezdravý způsob,“ přiznala tmavovláska.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy