Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Rachel z Love Islandu o intimním životě s Claudem: Vydržel v posteli i dvě hodiny, tvrdí

Rachel Karnížová o intimním životě s Claudem Lhoteckým: Vydržel i dvě hodiny
Zdroj: koláž eXtra.cz/Pavel Dvořák/Se souhlasem Televize Nova
+ Dalších 9 fotografií
O MUŽÍCH

Rachel Karnížová, která momentálně bojuje o přežití v reality show Survivor, stihla dát velice odvážný rozhovor v pořadu S nami, kde popsala svůj intimní vztah s expartnerem Claudem Lhoteckým. Také promluvila o rozchodu, který podle ní přišel v pravou chvíli, protože jí alespoň na opuštěném ostrově v Dominikánské republice nebude nikdo chybět. A popsala, jaký by měl být její budoucí partner.

Rachel Karnížová před svým odjezdem na ostrov stihla dát rozhovor v podcastu S nami, který je zaznamenán na YouTube a kde prozradila peprné informace o intimních záležitostech s expartnerem Claudem. S láskou z Love Islandu se před nedávnem rozešla. “On tvrdí, že má sílu z toho, když si nehoní, protože když si chlap honí a kouká na porno, tak je to, jak kdyby tu svoji mužskou energii dával pryč,” prozradila odvážně influencerka na svou bývalou lásku.

Účastnice reality show se svěřila s momenty z jejich sexuálního života. “Já když jsem s Claudem měla sex, tak on se neudělal, takže jsme spolu mohli j*bat dvě hodiny v kuse,” vzpomínala šťastně v podcastu na svého expartnera.

Dredatá kráska vysvětlila, že je dobře, že se rozešli před náročnou reality show Survivor. “Možná to je fajn, že se to stalo, protože budu tam a nemá mi kdo chybět, doma mě nikdo nečeká” řekla s klidem.

Rachel s expartnerem Claudem v rozhovoru pro eXtra.cz:

Chce muže, který ji bude finančně podporovat

Momentálně si influencerka užívá toho, že je nezadaná, a na svého budoucího partnera má vysoké nároky. “Pokud nebudu mít prsten na ruce, pokud mě nebude finančně podporovat, nebudu muset dělat nic, tak nebudu patřit žádnému muži,” zdůraznila své požadavky na budoucího muže.

Rachel se s Claudem seznámila v reality show Love Island a následný rozchod, který oznámili na Instagramu, měl být kvůli odlišným názorům a faktu, že každý v životě kráčí jiným směrem. "Chtěli bychom vám oznámit, že sice o pár měsíců později, ale náš osobní Love Island taky končí. Přesto, jak moc jsme si rozuměli, nehádali se a bylo nám spolu dobře, tak máme v některých zásadních věcech rozdílné názory a každý asi i trošku jiný životní směr. Poznali jsme se v reality show, ale i tak to bylo z obou stran všechno reálné a upřímné. Oba jsme se k sobě chovali moc hezky, a i přestože jsme se měli tak rádi a pořád máme, rozhodli jsme se to ukončit," napsali ke společnému příspěvku.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy