Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Propast mezi Harrym a Meghan se prohlubuje: Vévodkyně podepsala sólo smlouvu, princ má mířit do Afriky

Pravděpodobnost, že se Meghan a Harrymu narodí dítě tmavé pleti, je vysoká!
Zdroj: Profimedia.cz
+ Další 3 fotografie
harry a meghan

Princ Harry se údajně čím dál víc vyhýbá záři reflektorů a brzy by se mohl otočit zády k životu ve znamení showbyznysu s manželkou Meghan Markle. Podle britského deníku Mirror by tomu mohl nasvědčovat fakt, že herečka podepsala exkluzivní smlouvu, která je však jen sólo na její osobu. Harryho vůbec nezahrnuje, což je po jejich spolupráci s Netflixem a Spotify poněkud zarážející. 

Nepříjemností, kterou musí Harry a Meghan řešit, je jejich zadrhnutá smlouva se společností Netflix, která se zkomplikovala po konci spolupráce se streamovacím gigantem Spotify. Ten vypověděl kontrakt na podcast Archetypes. Zatímco Markle tak hledá další způsob, jak se angažovat, má se za to, že osmatřicetiletý Harry se rád drží zpátky.

Deník Mirror píše, že pokud jde o Harryho podíl na tvorbě podcastu, byl prý minimální. Všechny hosty údajně navrhovala Meghan. Podle agentury Bloomberg bylo Harryho snem uspořádat rozhovor s osobnostmi, jako je Vladimir Putin, Donald Trump nebo Mark Zuckerberg – nejlépe o jejich dětství a momentech, které je formovaly. Podle stanice TalkTV to svědčí o Harryho „ztrátě kontaktu s realitou“.

Princ by mohl chtít napodobit svou matku

Meghan mezitím podepsala novou smlouvu s populárním manažerem řady celebrit Ari Emanuelem z talentové agentury WME. Údajně se však jedná o sólovou smlouvu, která nebere v potaz Harryho. V rámci kontraktu Meghan čeká řada komerčních spoluprací v oblastech, jako je jídlo, wellness a móda.

Harrymu tak zůstává volná cesta k návratu k jeho vášni – charitativní činnosti. Princ je údajně připraven vyrazit na cestu do Afriky, kde chce natočit dokumentární film. Podobnou cestu přitom kdysi vykonala i jeho maminka princezna Diana.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy