Avokádo je ovoce plné vitaminů, minerálů, prospěšných tuků a dokonce i bílkovin. Kdo tomuto zázraku přijde na chuť, vyvaruje se nemocem.

V současné době se u nás těší opravdu velké oblibě a stále častěji končí na talířích.

Je to jedině dobře. Nabízí spoustu důležitých látek pro naše pevné zdraví.

Naučte se ho připravovat rychle, efektivně a zdravě. Opravdu vám po jeho požití bude jenom dobře.

Stačí rozkrojit avokádo napůl, vydloubnout pecku, položit na plech vyložený pečicím papírem a přidat pár surovin navíc pro lepší chuť.

Do důlku, který vám zbyl po pecce, dejte žloutek. Posypejte parmezánem, pažitkou, trochou chilli, přidejte špetku soli a vložte do trouby vyhřáté na 180 stupňů.

Pečte po dobu dvaceti minut a je hotovo!

Jednoduché, rychlé a chutné!

Tak dobrou chuť!