Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Pouto mezi Pavlovičovou a Vodičkou: Dominik si vzpomínku na Dariju nechal vytetovat

Dominik Vodička a Darija Pavlovičová: Tanečník si jejich pouto nechal vytetovat
Zdroj: Koláž eXtra/Instagram D. Vodička, Pavel Dvořák
+ Dalších 36 fotografií
STARDANCE

Výherce StarDance Dominik Vodička si nechal zvěčnit vzpomínku na svou taneční partnerku a herečku Dariju Pavlovičovou. Mezi lidmi se rozvíjely různé spekulace o jejich vzájemných sympatiích, které však vždy popřeli. Nyní to ale vypadá, že krasavec jen tak na letošní ročník soutěže nezapomene a ani nechce. Vodička si totiž udělal tetování malé korunky. Ovšem tu mu dle náznaku a poděkování na sociálních sítích měla dělat sama Darija. 

Darija Pavlovičová a Dominik Vodička se spolu protančili až do samého konce soutěže StarDance, a to hlavně díky výraznému přátelství. Fanoušci doufali, že se z tanečních kroků stane něco více než jen přátelský vztah, ovšem takové spekulace pár vždy vyvrátil. Po konci pořadu se kráska i Vodička ale stále stýkají, a jak jsme již psali, jejich první kroky mířili na malé společné, avšak čistě kamarádské rande.

Tetování

To divákům opět nedalo spát, a že jsou Darija a Dominik jen přáteli, jim stěží věřili. A ani nyní jim to taneční pár neusnadnil. Dominik totiž na své sociální sítě sdílel fotografii nového tetování, na čemž by nebylo nic zvláštního, pokud by nešlo o malou korunku na zápěstí, kterou, jak naznačil poděkováním, tetovala sama krásná Darija.

Blízký vztah

Pokud tak Vodička nezapomene na letošní řadu StarDance díky velkolepému vítězství, po malém tetování korunky, která, jak se zdá, by měla připomínat kudrnatou krásku, již nezapomene nikdy. Ovšem jak se v rozhovoru eXtra již několikrát zmínili a netají se tím, blízko k sobě mají, ale pouze jako dobří přátelé.

Rozhovor s Darijou Pavlovičovou a Dominikem Vodičkou:

„Máme spolu blízký přátelský vztah, a to i ten duševní. V tom smyslu, že soucítíme a cítíme věci úplně stejně, tak možná ta esence jde z nás cítit i na parketu a jsme si velkou oporou," řekl Vodička před finálovými koly taneční soutěže.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy