Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Hořká pilulka pro Meghan a Harryho: Kate hlásá podporu a lásku, jim ji ale nikdy nedopřála, stěžují si

Harrymu a Meghan se nelíbí pokrytecký krok ze strany Kate Middleton.
Zdroj: koláž eXtra.cz / Profimedia.cz
+ Dalších 6 fotografií
spor

Princezna z Walesu a manželka korunního prince Williama Kate Middleton podle britských médií vyvolala před Vánocemi nevoli prince Harryho a Meghan Markle svým „pokryteckým“ projektem, naplánovaným na pátek 8. prosince. Kate má totiž ve Westminsterském opatství uspořádat třetí ročník vánoční bohoslužby s koledami, nazvané „Together at Christmas“, což je trnem v oku právě vévodovi a vévodkyni ze Sussexu, jak tvrdí web The News.

Bohoslužba bude navíc údajně vysílána po celé Velké Británii a její repríza poběží i na Štědrý den. Podle tiskové zprávy Kensingtonského paláce má tato akce za cíl upozornit na důležitost budování „podpůrného a péčí oplývajícího světa kolem dětí a dospělých v jejich životě“.

V rozhovoru pro podcast The Royal Report vyjádřil hlavní královský zpravodaj Jack Royston své zděšení nad možnou reakcí prince Harryho a Meghan Markle na tento „pokrytecký“ krok princezny Kate. Royston upozornil na dlouhodobé stížnosti páru ze Sussexu a zdůraznil hlavní důvod jejich odchodu z královské rodiny – právě nedostatek podpory a ochrany pro Meghan, která se během těhotenství potýkala s problémy týkajícími se duševního zdraví.


Její (Meghanini) právníci v žalobě vůči paláci dokonce výslovně uvedli, že vévodkyně byla v těhotenství ponechána bez duševní podpory, a Harry a Meghan shodně tvrdí, že v roce 2019, kdy se narodil Archie, byla Meghan jednou z nejvíce nenáviděných osob na světě,“ uvedl Royston, jehož cituje web The News.

Meghan se navíc v rozhovoru s Oprah Winfrey v roce 2021 podrobněji rozpovídala o svých zkušenostech z působení v královské rodině – včetně negativních reakcí, které ji dohnaly dokonce k myšlenkám na sebevraždu. Bývalá členka královské rodiny rovněž prozradila, že její žádost o pomoc tehdy palác a členové rodiny odmítli.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy