Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Pohádkový svatební dar: Bohuš a Lucie Matušovi dostali bourák za milion

Bohuš Matuš a Lucie dostali jako svatební dar auto za miliony
Zdroj: Martin Procházka / eXtra.cz
+ Další 2 fotografie
Dar

Zpěvák Bohuš Matuš (47) a jeho manželka Lucie Matušová (18) dostali spoustu krásných svatebních darů. Jeden se ale vyjímal mezi všemi. Český zpěvák dostal podle informací eXtra.cz od neznámého štědrého dárce vůz Škoda Superb za milion korun. 

Český zpěvák Bohuš Matuš a jeho novopečená manželka Lucie Matušová měli skutečně pohádkovou svatbu.

Perfektní výzdoba, krásný dort, spousta jídla a hlavně přítomnost nejbližších přátel a rodiny vykouzlily perfektní atmosféru.

Den před obřadem byli oba partneři velmi nervózní. "Nervozita opadla, ale deset hodin předtím mi pořád bušilo srdce," prozradil eXtra.cz Bohuš Matuš.

"Cítím se krásně a hrozně se těším na oslavu, která nyní bude. A pak samozřejmě domů, až si to užijeme jenom my dva," doplnila svého manžela Lucie.

Svatební dar za milion

Bohuš Matuš a jeho novomanželka dostali spoustu krásných darů. Jeden se ale vyjímal mezi všemi. Podle informací eXtra.cz dostali nový vůz Škoda Superb.

Zpěvák i jeho choť si svatbu velmi užili a vzkázali, že vzhledem k okolnostem kvůli koronaviru se bude konat ještě jedna oslava někdy v létě.

Svatební dar v podobě zbrusu nového vozu za milion korun udělal radost nejen Bohušovi, ale také Lucince, která si ovšem bude muset řízení ještě pořádně procvičit na starším autě.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy