Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Podvedená Lela miluje svůj život. Smích na tváři jí ale chybí

Lela Ceterová prý svůj život miluje.
Zdroj: Instagram Lela Ceterová
+ Další 4 fotografie
Štěstí

Lela Vémola Ceterová je silnější, než si kdokoliv mohl myslet. Ačkoliv její manželství po provalené několikaměsíční nevěře Karlose Vémoly, který ji podváděl s mladičkou Rikou Fane, neprochází nejšťastnějším obdobím, ona se snaží budit dojem absolutní pohody. Prostřednictvím svého Instgramu se nyní pochlubila, že žije spokojený život. 

Karlos Vémola a Rika Fane. Tato dvě jména dnes už musí znát každý. Nejdříve šlo o sladké cukrování, poté přišel mediální skandál. Po provalení nevěry ale Terminátor Vémola začal doma sekat dobrotu. Je to znát i na jeho ženě Lele Ceterové, která na svém Instagramu přiznala své aktuální pocity.

Lela je šťastná

"Miluju svůj život a svou práci. Velmi se těším na nový projekt," napsala Lela k fotce, na které ale smích nenajdete. Pokud tomu opravdu tak je, tak je to jedině dobře. S nevěrou se někteří lidé nedokážou vyrovnat po celý život, Lela je ale silná žena, která jak se zdá svého manžela stále miluje.

To bylo zřejmé i z její reakce, když se provalila nevěra jejího muže. Nejdřív ji pro naší redakci označila za pseudokauzu, následně na Instagramu zveřejnila vyjádření, ve kterém naznačila, že nežije s klapkami na očích, ale musí být silná.

„Samozřejmě že se mě tento případ dotýká, nemám klapky na očích a nejsem naivní blbec, ale to, že nezveřejňuji plačtivá a hysterická videa nebo komentáře, je proto, že se snažím být silná kvůli svým dětem a rodině. Posledních několik měsíců jsme s manželem a rodinou prožili krásné a bezkonfliktní období, takže tato kauza je pro náš život velmi silnou ranou,“ napsala k rodinné fotografii Lela Ceterová a na závěr ještě poděkovala všem lidem, kteří její rodinu podporují. „Chtěla bych vám však všem připomenout, že nechodíte v mých botách a že s dovolením budu vést svůj život a životy svých dětí po svém a řídit se svým srdcem,“ doplnila ještě Lela a nakonec dodala, že svou rodinu miluje.

Karlos jí příspěvek samozřejmě jako hodný manžel nezapomněl okomentovat. "Jsi nádherná. Mám velké štěstí," reagoval v komentářích MMA bijec. Vémola teď na svých sociálních sítích ukazuje, jak moc dobrý manžel to je. Převážně se v jeho příspěvcích objevuje jeho rodina, dvě malé děti a právě Lela.

Oddělený Halloween

Ještě nedávno však dvojice moc zamilovaně nevypadala. Na Halloween party, kde bylo i eXtra.cz, se Lela ke Karlosovi moc neměla. Ačkoliv se na sociálních sítích tvářili, že spolu strávili celou noc, na party nejenže spolu nedorazili, nakonec na ní byli v jednu chvíli jenom dvacet minut čistého času. Vémola totiž měl nejspíš povinnosti jinde a poté, co spolu udělali několik příspěvků na sociální sítě, nenápadně zmizel. Místo sebe nechal Lele štos bankovek na útratu a ona zbytek večera strávila pouze se svými kamarádkami.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy