Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Playmate Lady Dee o mateřství a poporodní depresi: První 4 měsíce byly strašné

Lady Dee sekla s pornem a natáčet už nebude.
Zdroj: Se souhlasem Lady Dee
+ Další 3 fotografie
Rozhovor

Drahomíra Jůzová (25) se stala maminkou téměř před rokem. Sama přiznává, že jí mateřství totálně změnilo život. Nejenže sekla se svou kariérou pornoherečky, chybějí jí také večírky, kterých už nemůže být tak často součástí. Se vším jí ale pomáhá její partner a otec miminka Omar, s nímž prožila lásku na první pohled. I o tom se rozpovídala v rozhovoru pro extra.cz.

Drahomíra Jůzová je jako Lady Dee známá svou kariérou ve filmech pro dospělé. S natáčením porna ale sekla v momentě, kdy zjistila, že je těhotná.
Momentálně se věnuje tvorbě na svém OnlyFans, má vlastní produkční firmu a s přítelem Omarem rozjíždí nový business. I tak je tedy nadále velmi vytížená.
S roční dcerkou jí ale pomáhá babička, chůvička a do péče o miminko se zapojuje i partner. "Omar je šikovný táta! Pomáhá mi, kdykoli může, ale hodně pracuje. Když mi třeba není dobře, dokáže se o malou postarat celý den. Samozřejmě mu musím připomínat, v kolik jí má dát jídlo, ale aktivně zápasí i s plínkami. Je fakt šikovnej!" chválí Drahomíra.

Drahomíra Jůzová zažila lásku na první pohled

Právě Omar byl její osudový muž, s nímž poznala kouzlo lásky na první pohled. “Seznámili jsme se na jedné párty, kam mě pozvali moji kamarádi, a on tam byl. Tu noc na mě pořád koukal, věnoval mi samou pozornost, když jsem hledala pití, nosil mi drinky a podobně. Flirtovali jsme spolu, pak jsme se hned začali vídat a už jsme spolu zůstali,” vzpomíná spokojeně Drahomíra. Na svět společně přivedli dceru a koncem roku chystají svatbu.

Drahomíra Jůzová s mateřstvím bojovala

Drahomíra je nyní ale hlavně maminkou a svou roli si užívá. “Užívám si to, i když začátky byly těžké. Hlavně první čtyři měsíce, kdy jsem nevěděla, co dělat, dítě brečelo. Jsem prvorodička, takže to bylo fakt náročné,” přiznává Drahomíra, která se potýkala i s poporodními depresemi. “Bylo to strašný, musím říct! Ale od toho 6. měsíce to začalo být super! Malá rostla, můžeme spolu více komunikovat.” Nyní je holčička už malý parťák.

Zároveň přiznává, že jí mateřství totálně změnilo život. “Změnilo mi to život hodně. Dřív jsem chodila na různý akce téměř každý den, teď už to úplně dělat nemohu. Nemohu celkově dělat věci, jako jsem dělala předtím, třeba natáčet. Ale těch věcí je mnohem více,” prozradila v rozhovoru pro eXtra.cz.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy