Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Piqué si našel náhradu za Shakiru: Na veřejnosti se objevil s mladičkou studentkou (23)

Shakira se rozešla s fotbalistou Gerardem Piquém.
Zdroj: profimedia
+ Další 2 fotografie
Nový vztah

Fotbalista Piqué (35) si za svou bývalou přítelkyni Shakiru (45) našel náhradu velmi rychle. Na veřejnosti se líbal se studentkou a PR pracovnicí v jeho firmě Clarou Chia Marti (23). Jak informoval zahraniční web Marca, kvůli dětem se přitom domluvili, že po dobu jednoho roku se nebudou ukazovat na veřejnosti s novým partnerem či partnerkou, jenže Piqué dohodu porušil.

Brazilský fotbalista Gerard Piqué a kolumbijská zpěvačka Shakira se v červnu tohoto roku oficiálně rozešli. Důvodem už tehdy měla být nevěra ze strany fotbalisty. Rozchod přišel po jedenácti letech a dvou společných potomcích.

Kvůli dětem se podle webu iSport dohodli, že po dobu jednoho roku nebudou ukazovat novou partnerku či partnera na veřejnosti. Ale zdá se, že Piqué tuto dohodu porušil.

Nový vztah s mladou studentkou

Jak informoval zahraniční web Marca, Piqué se na veřejnosti líbal s mladičkou studentkou a PR pracovnicí v jeho firmě Kosmos Clarou Chia Marti. „O vztahu oba mlčí, ale všichni kolem nich vědí, co se děje. Gerard a Clara se vídali celé měsíce,“ prozradil blízký zdroj zahraničnímu webu Marca.

Pár se spolu navíc ukázal na festivalu Summerfest Cerdanya v Katalánsku. Paparazzi i přítomní je viděli, jak se k sobě mají, objímají se a líbají. O kamarádský vztah se tak opravdu nejedná. Clara si následně zamkla profil na sociálních sítích, což může být důkazem, že vztah berou vážně.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy