Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Petra Faltýnová po letech ve společnosti: Bývalka Mareše a někdejší misska brzy oslaví 45

Petra Faltýnová: Po letech se ukázala ve společnosti
Zdroj: Profimedia/Herminapress/Koláž eXtra.cz
+ Dalších 9 fotografií
Proměna

Modelka Petra Faltýnová (44) se po delší době opět objevila ve společnosti. Bývalá partnerka Leoše Mareše (46) si nenechala ujít oslavu třiatřicátých narozenin bývalá účastnice VyVolených Evy Feuereislové, kde ji zvěčnila média.

V jednom z pražských barů se konala oslava třiatřicátých narozenin účastnice reality show VyVolení Evy Feuereislové. Na party dorazila i modelka Petra Faltýnová, které se na akcích objevuje už jen sporadicky.

„Pozvala jsem asi 35 kamarádů, mezi nimi byla i Petra. Všichni jsme si to skvěle užili a já se výborně bavila,“ řekla pro Prima Ženy Feuereislová.

Milostné poměry a rozvod

Bylo přitom období, kdy Petra obrážela jeden večírek za druhým a muže střídala jako ponožky. Randila například s Leošem Marešem, Libanoncem Ázou, podnikatelem Romanem Hajabáčem, olympijským vítězem z Nagana Martinem Ručinským, a milostný poměr měla i s hercem Jiřím Langmajerem, který byl v tu dobu zadaný.

Nevyšlo jí ani manželství s podnikatelem Simonem Šteklem, s nímž má dnes třináctiletou dceru Adrianu. Pár se nakonec rozvedl. Důvodem byla opakovaná nevěra ze strany Faltýnové, jak tehdy Štekl prozradil pro Blesk.Ano, je to pravda. Přišel jsem Petře na opakovanou nevěru. Podávám žádost o rozvod. Takové věci odpouštět neumím,“ nechal se slyšet.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy