Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Divoké večírky si už užívá jen ve vzpomínkách: Pavel Vítek dnes před nimi raději prchá

+ Dalších 6 fotografií

Pavel Vítek působí na české scéně již pěknou řádku let. Proslavil se zejména jako zpěvák v muzikálech a okusil slávu se vším všudy, tedy i s divokými večírky. Jak přiznal v rozhovoru pro eXtra.cz společně se svou kapelou 4 Tenoři, i dnes umí pořádně zapařit.

Pavel Vítek má na svém kontě nejen řadu známých hitů, ale i pořádně divokých večírků. Ty si užívá i se svým uskupením 4 Tenoři, se kterými mají hned řadu společných vzpomínek. Jak se svěřili v rozhovoru pro eXtra.cz, uměli to rozjet tolik, že dnes už se v případě mejdanu ukrývají hluboko v lesích.


"Máme to krásně ošlehnutý. Na každém turné spíme na jednom hotelu, pijeme v jedné hospodě a spíme na jednom pokoji. Ty mejdany jsou opravdu divoké," smějí se všichni. Jednohlasně se shodli, že pikantních zážitků z večírků je nespočet. "To se ani nedá říkat nahlas," vysvětluje Vítek.

Nejmladšího posílají pro pivo

"Všechno, na co si vzpomínáme, tak to vám ani nemůžeme říci," doplňuje i Jan Kříž. Uskupení 4 tenoři má za sebou již 200 koncertů, proto skutečně mají na co vzpomínat. "Byly i doby, kdy jsme toho nejmladšího posílali do nonstopu pro pivo," vzpomínají na ty nejvíce pikantní chvilky na mejdanu rádia Impuls.


I v současné době si čas od času nějaký ten večírek dopřejí, avšak řeší to už trochu jinak. "Čas od času si kolektivně pronajmeme chatu hluboko v přírodě, aby nás nikdo neviděl, a tam máme pěvecké soustředění, kdy opečeme buřty, někdo si dá pivko, někdo vínko a já třeba slivovičku, tam je nám fajn," říká populární zpěvák.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy