Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Pavel Šporcl se pochlubil dcerami: Violeta, Sophie i nevlastní Lily vyrostly v půvabné slečny

Dcery Pavla Šporcla, včetně té nevlastní Lily.
Zdroj: eXtra.cz/Pavel Dvořák
+ Dalších 24 fotografií
Premiéra

Na premiéře akčního filmu s názvem Cizinci: Kapitola 1 se objevilo pár českých známých tváří, včetně nové vítězky Miss České republiky Adély Štroffekové, která s sebou vzala svého fešného přítele. Dorazil i houslista Pavel Šporcl (51), který si udělal hezký večer se všemi svými dcerami, včetně nevlastní Lily. Na místě byla i redakce eXtra.cz.

V úterý večer si pár českých celebrit zašlo na horor s názvem Cizinci: Kapitola 1. Premiéra se konala v Cinestar Anděl, kam dorazil například český houslista Pavel Šporcl se všemi dcerami, včetně nevlastní. Pavel tentokrát nechal svou drahou polovičku Báru Kodetovou doma a udělal si příjemný večer se svými pýchami. Violetě, Sophii a nevlastní Lily to velmi slušelo.


Dále přišla i nová Miss České republiky Adéla Štroffeková, která na horor vyvedla svého fešného přítele Davida Šedivého. Nejdříve zapózovali fotografům, poté si šli koupit občerstvení a odešli do sálu.

Doporučené video s Adélou Štroffekovou:


Akce plná influencerů

Samozřejmě co by to bylo za premiéru bez influencerů. Na film dorazila i Lada Horová alias Laduška, která také měla po boku svého přítele Bohouše Třísku. Mladé influencerce to velmi slušelo. Dále se také na horor přišla podívat vycházející a nadějná zpěvačka Pam Rabbit, která obdržela Cenu Anděl. Na fotky se můžete podívat v naší galerii.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy