Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Partner Diany Kobzanové v slzách: Hokejista Frolík přišel o dědečka

Kobzanová s partnerem Frolíkem.
Zdroj: Profimedia.cz
+ Dalších 5 fotografií
Úmrtí dědečka

Hokejový útočník a někdejší reprezentant Michael Frolík (35) přišel o svého dědečka. Smutnou zprávou oznámil na svých sociálních sítích. Fanoušci a kamarádi mu okamžitě začali vyjadřovat soustrast. Lítost vyjádřily partnerovi Diany Kobzanové i slavné osobnosti.

Radost střídá smutek. Hokejovému útočníkovi Michaelu Frolíkovi v neděli zemřel jeho milovaný dědeček. "2.7. 2023. Odpočívej v pokoji, dědo," napsal k rodinné fotce Michael na Instagramu.

Příspěvek mu ihned začali komentovat jeho sledující i přátelé. "Upřímnou soustrast, kamaráde," reagoval například zpěvák kapely Monkey Business Matěj Ruppert. S podporou přispěchal i hokejový bouřlivák a dnes již uznávaný trenér Radek Duda.

Nejdřív radost, pak smutek

Ještě v březnu hokejista oslavoval narození dcery, kterou má s moderátorkou Dianou Kobzanovou (41). Holčička Nelly se narodila předčasně, a tak sportovec nestihl být u porodu včas. "Narodila se trošku dřív, na Floridě. Aby bylo jasno, manžel by u plánovaného porodu byl, bohužel to kvůli předčasnému neplánovanému porodu nestihl. Froldovi jsem řekla, ať v této nejdůležitější části sezony zůstane s týmem a pomůže k nejlepšímu výsledku v play-off. Tatínka si užijeme, až splní klubové povinnosti,“ napsala tehdy Diana na svých sociálních sítích. To však nic nemění na faktu, že hokejista byl štěstím bez sebe.

Dvojice už má spolu celkem tři dcery, Ellu, Lily a Nelly. Radost ale byla nyní zastíněna smutnou událostí, ztrátou dědečka.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy