Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Pamela Anderson k nepoznání: Legendární C. J. z Pobřežní hlídky se nebojí ukázat vrásky

Pamela Anderson k nepoznání: Nebojí se ukázat vrásky a fanoušci to milují
Zdroj: eXtra.cz/ profimedia, NBC
+ Dalších 12 fotografií
PROMĚNA

V mládí plastická královna, na stará kolena přirozená kráska. Ikonická herečka z Pobřežní hlídky Pamela Anderson se proslavila bujným dekoltem i divokým životem. Ve svých 56 letech se však rozhodla vsadit na krásu bez úprav a bez make-upu. A ačkoli se svému starému já z dob velké slávy podobá minimálně, na Instagramu sklízí od fanoušků ovace. 

Jestli je něco ikoničtější než bujné dekolty v červených plavkách seriálového hitu Pobřežní hlídka, tak je to právě jeho obsazení a sexy blondýnka Pamela Anderson. Bývalá Playmate letos oslavila 56. narozeniny a i přesto, že v mládí milovala plastické úpravy, nyní se rozhodla brát stárnutí s grácií a své vrásky ukázat světu.

Když se Pamela ukázala bez výrazného líčení na festivalu v Cannes, mnozí fanoušci ji ani nepoznali. Nyní jí pod přirozenými řasami vynikají modré oči a její obličej stále zdobí typické úzké obočí, avšak naprosto bez make-upu. Tento look ji doprovázel i na módní přehlídku Victorie Beckham na pařížském Fashion Weeku, kde oblékla upnuté dlouhé šaty, které jí zvýraznily stále fit postavu.

Ikona

I když se kráska svému starému já z dob největší slávy podobá jen vzdáleně, zjevně jí to tak vyhovuje a s tokem času je smířená. Fanoušci byli napoprvé zlehka šokováni, poté si ale uvědomili, že je jejich ikona více než spokojená a na Instagramu sklízí nespočet krásných komentářů.

"Miluju, že jste přijala váš věk, tohle je obrovský pokrok pro každou ženu," napsala sledující. "Vy jste i bez makeupu stále bohyně," napsala další. Některé fanynky Pamele dokonce děkují, že se po padesátce nestydí a ukazuje svou přirozenou krásu. "Jsem sedmapadesátiletá žena a vy, jak se nyní prezentujete, jste pro mě tak krásnou inspirací, děkuji vám," napsala uživatelka Littlebirds.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy