Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Padouch Pavel Novotný z Ulice: Herec se zle zranil, v nemocnici ho musejí sešroubovat

Pavel Novotný se zranil.
Zdroj: Se souhlasem TV Nova
+ Další fotografie
Nehoda

Seriál Ulice málem přišel o svého padoucha. Herec Pavel Novotný (62) se totiž zranil, čímž hodil scenáristům do příběhu nekonečného seriálu vidle. „Uklouzl jsem po dešti v kroksech na trávě. Bylo to ve svahu, přisedl jsem si kotník,“ popsal pro Aha!

Pavel Novotný hraje v seriálu Ulice Radka Mastného, padoucha, kterého se obávala nejedna postava. Scenáristům však do příběhu hodil vidle. Podle informací webu Aha! se ošklivě zranil a na podzim ho diváci uvidí sedět hlavně za stolem, čímž se skryje jeho zranění.

„Všichni byli úžasní, vyšli mi maximálně vstříc. Vozili mě na invalidním vozíčku a pořídili mi oblečení, které jsem na sebe i přes zranění dostal,“ nechal se slyšet herec.

Náročná operace

Herce museli vozit na invalidním vozíku a zanedlouho ho čeká operace, při níž mu lékaři zpevní nohu šrouby. Novotný však není jediný, který se kdy zranil a scenáristé museli improvizovat. Na špatnou obuv doplatila také Jaroslava Obermaierová, která v Ulici hraje Vilmu Nyklovou.

Herec Pavel Novotný se v oblíbeném seriálu Ulice poprvé objevil v roce 2006, tehdy jako šedá eminence radnice, a stal se z něj opravdový padouch.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy