Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Oteklá jako po náletu vos: Jessica Alves ukázala obličej po nové plastice a chystá další

Jessica Alves ukázala obličej po další plastice: Je oteklá jako po náletu vos
Zdroj: Profimedia, koláž eXtra.cz
+ Dalších 6 fotografií
plastika

Jessica Alves už dávno nepřipomíná muže, do jehož těla se narodila. Plastiková nadšenkyně podstupuje jeden zákrok za druhým a poslední proměnou zaskočila své fanoušky i kolemjdoucí v Ázerbájdžánu, kde si nechala přeoperovat oči, protože nebyla spokojená s jejich tvarem. Deníku MailOnline prozradila, kolik operací za posledních 20 let podstoupila.

Jessica Alves se rozhodla pro změnu vizáže svých očí. Konkrétně nebyla spokojená s tvarem, proto podstoupila operaci v Ázerbajdžánu a její požadavek byl jasný. Chtěla mít oči mandlového tvaru, jako má modelka Bella Hadid.

Krátce po operaci se ukázala na ulici před svým hotelem v Baku. Za přítomnosti fotografů sundala své sluneční brýle, pod kterými se skrývaly výrazné otoky a pohmožděniny, jež jsou následkem procedury, ze které se bude nějakou dobu zotavovat. Zda se operace povedla podle očekávání Jessicy, to je zatím otázkou.

Jessica podstoupila přes 90 operací

Brazilská plastiková nadšenkyně, kterou znali lidé i jako muže Rodriga, v posledních letech podstoupila například augmentaci poprsí, ale také změnu pohlaví. Za posledních 20 let podle jejích slov to bylo více než 90 plastických operací.

"Za posledních 20 let jsem podstoupila více než 90 plastických operací. Většina lidí mě vnímá jako závislou na plastické chirurgii. Skutečnost je ale taková, že jsem se narodila jako muž, který je nyní ženou. Proto bylo nutné podstoupit operace, abych byla člověkem, kterým jsem dnes," svěřila se pro deník MailOnline se slovy, že se ve svém těle cítí skvěle.

"Jsem velmi silná, odhodlaná a dělám vše pro to, abych byla šťastná. Není pro mě lepší pocit než ráno vstát, podívat se na sebe do zrcadla a vidět tuto ženu, kterou jsem se stala s pomocí pokrokově uvažujících a inovativních chirurgů z celého světa," dodala Alves, kterou na Instagramu sleduje přes 6 milionů lidí.

Chce další operaci

Za pár dní oslaví Jessica 39. narozeniny a už ví, že si k ním daruje další zákroky. Zejména promluvila o speciální obličejové proceduře, díky které zůstane svěží a bude mít stejnou podobu minimálně 15 let.

Jessica nedávno nafotila docela peprné snímky, na které se můžete podívat v galerii.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy