Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Ornella Koktová reaguje na drsná osočení od matky Moniky: Moje děti nikdy nezažijí teror

Ornella promluvila o hořkém vztahu s matkou Monikou.
Zdroj: profimedia, se svolením Monika Binias / koláž eXtra.cz
+ Dalších 11 fotografií
Reakce

Zase se neudržela. Ornella Koktová (30) byla účastnicí středečního dílu pořadu TV Nova Výměna manželek, po něm se nezapomněla ozvat ani její matka Monika Binias (50), s kterou dcera není kvůli předchozím hádkám vůbec v kontaktu. A urážky ze strany hádavé matinky se rozjely nanovo. Monika svou holčičku na webu Expres.cz označila za špatnou matku a vyčetla ji nedostatek luxusu pro její malé děti. Jak na její napadání pro eXtra.cz zareagovala Koktová?

Monika Binias: Tvrdá slova o dceři Ornelle

Podnikatelka Ornella Koktová v pořadu Výměna manželek zavzpomínala na dětství, v němž ji prý maminka trestala zamykáním na WC a rozplakala se lítostí kvůli tomu, že to u nich v rodině nefunguje jako v jiných. Naznačila také, že podstatnější než shromažďování velkého množství peněz na úkor všeho, což měli praktikovat její stvořitelé, je mít čas na rodinu.

Monika z těchto slov ale usoudila, že se celá reality show točila kolem ní. Trestání zavíráním na WC hrdě přiznala, prý šlo o luxusní prostor, dětský růžovobílý záchod se zlatými kohoutky, jak ji citoval web Super.cz.

Webu Expres.cz pak neváhala říci ještě mnohem víc, zaútočila na svou dceru jako na matku.

„Jejich děti rostou doslova jako dříví v lese, chudáci. Nemají žádné zájmy a aktivity, moc luxusu tam také není,“ prohlásila rodička Ornelly Monika Binias šokovaně s tím, že Pepa Kokta uklízí, vaří a vychovává děti a že za to na dceru není vůbec hrdá.

Ornella Koktová: Dětství nebylo jen horor, ale matku vidět nechci

Ornella se ale zdá být naprosto nad věcí a rozhodně nechce se svou matkou rozjíždět žádnou mediální válku.

„Je to celý komický, co říká. Dalo se čekat, že zase bude šířit zlo. Asi bych jí doporučila, aby o tom všem napsala knihu,“ směje se.

„Nám jako dětem určitě o luxus nešlo a ona sama se o něj určitě nezapříčinila, to babička a táta,“ prozrazuje, ale s tím, že luxus ještě nikomu štěstí v životě nezajistil.

„Ale fakt se v tom nechci babrat. Když se někdo podívá na Výměnu a pak si přečte, co říká ta paní, udělá si obrázek sám. Vypovídá to o všem a mně to nestojí za to nějak komentovat,“ věří žena, která spoustu televizních diváků příjemně překvapila. Za její chování ji vesměs chválí.

„Důležité je, že jsem dětství přežila. Nebylo to celé horor, to bych kecala. Byly tam hezké chvilky, byly i hodně špatné. Zažila jsem pár nestandardních věcí, překonala jsem je a už bych měla ráda klid,“ doufá vyrovnaně Ornella.

„Když mi vypisovala nějaké své nenávistné zprávy, nedokázala vůbec pochopit, že na to nemám ani energii, ale ani čas. Skoro dvacet let byla jako by na mateřské, byla žena v domácnosti. Já mám dvě firmy, spravuju ještě svůj Instagram, který zabere času jako třetí firma, do toho tři děti, koně a podobně. A nesedím jen doma, že bych neměla co na práci a můj jediný koníček fakt není hádat se s lidmi. To ani náhodou. Ať si žije spokojeně s tím panem manželem, u kterého ani nevím, jakou má profesi. Ať se vezmou za ruce a jsou šťastní. Hlavně ať mě ale vynechají ze svého života,“ žádá.

„Moje děti nezažijí stejný teror. Matka se nudí, tak napadá“

Zeptali jsme se proto, na co si dává u svých vlastních dětí pozor, aby neopakovala chyby své matky.

Určitě nezažívají teror. Nejšílenější je psychické týrání. Zažil to bohužel i Quentin, dostal seřváno za to, že jako malé dítě si dovolil držet skleničku a že z toho na ní byl otisk prstu. Proto se tomu za každou cenu snažím vyhnout. Děti nechápou, proč se to děje a ubližuje jim to,“ dodala pro eXtra.cz Ornella Koktová, které se prý bez konfliktní maminky žije nadmíru dobře.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy