Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Ornella Koktová je zpátky v náručí Pepy Kokty. Neohrozím zdraví a rodinu kvůli televizní show, říká o Survivoru

Ornella Koktová s manželem Josefem ve Varech.
Zdroj: Herminapress.cz
+ Dalších 68 fotografií
Shledání

Influencerka Ornella Koktová (31) už je z Dominikánské republiky doma. Drsnou reality show Survivor opustila po zdravotních potížích, které ji donutily předčasně skončit. „Nevidím jinou cestu, protože to pořád není dobrý. Přece jen jsem máma, mám děti a není to o tom, že jsem sama, že můžu až na tu hranu, i když mě to hrozně mrzí,“ vysvětlila důvod odchodu. Nyní už je Ornella doma se svými třemi ratolestmi i manželem Josefem Koktou (66), který mezitím o děti láskyplně pečoval. Na svůj Instagram influencerka dala dojemný příspěvek.

Ornella Koktová strávila na ostrově v Dominikánské republice v drsných podmínkách náročné dny. Absence jídla, sluneční žár i nečekaná a intenzivní bouře v kombinaci s náročnými aktivitami v rámci Survivoru způsobily, že Ornella zkolabovala a musela být odvezena do nemocnice.

Nakonec dostala dvoje antibiotika, jak sama prozradila v rozhovoru v pořadu eXtra Host, a sama ze soutěže odstoupila. „Nevidím jinou cestu, protože to pořád není dobrý. Přece jen jsem máma, mám děti a není to o tom, že jsem sama, že můžu až na tu hranu, i když mě to hrozně mrzí,“ přiznala na kmenové radě a posléze odešla.

Šťastné shledání

Nyní je už spokojeně doma se svými milovanými dětmi Quentinem, Lilianne a Svenem a také manželem Josefem, který se o děti mezitím bravurně staral. Na své sociální sítě přidala fotku z postele, na níž je všech pět členů rodiny pohromadě s širokými úsměvy na tváři.

„Tohle mi chybělo úplně nejvíc. Naše ranní tulení, povídání... Zkrátka bytí jen s těmi nejbližšími. Věřte, že odchod ze Survivoru pro mě nebyl nejlehčí, a myslím si, že kdo to viděl, tak ví. Zdraví máme jen jedno, i když to může znít jako fráze, a opakuji, že ho neohrozím jen kvůli bytí v televizní show. Vážně to, co se mi stalo, nebyla žádná sranda a já vím, kde jsou hranice. I přes ty zdravotní patálie mi to dalo do života hrozně moc! Hlavně lidi v našem kmeni,“ napsala Ornella k fotce a poděkovala svému týmu Titánů.

Doporučené video: Rozhovor s Ornellou Koktovou o její účasti na ostrově.

Pochvalné komentáře

„Taky mi to chybělo,“ komentoval příspěvek její manžel Josef Kokta, který měl kromě dětí na starost i celou domácnost a chod Ornelliných firem. To fanoušci v komentářích náležitě ocenili. „Myslím, že největší frajer je váš manžel,“ okomentovala Marta. No konečně mají Kokťáci maminku doma. A Pepa se může alespoň na malou chvilku hodit do klidu, fakt tu péči o děti zvládl na výbornou,“ napsala Věra.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy