Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Opuštěný Martin Maxa si sype popel na hlavu: Nedivím se, že manželka odešla, říká slavný seladon

+ Dalších 8 fotografií

Zpěvák Martin Maxa (62), rodným jménem Ivan Varga, patří k nejcharismatičtějším švihákům českého šoubyznysu. Přesto v lásce moc štěstí neměl. Poté, co ho opustila jeho partnerka Sylva kvůli mediální kauze v roce 2018, stále nenašel tu pravou. Daří se mu alespoň v kariéře, přesto přiznal, že fanoušky asi nepotěší. V rozhovoru pro eXtra.cz totiž prozradil, že pracuje zřejmě na svém posledním LP. Zároveň popsal i vztahy se svými třemi dětmi. 

Martin Maxa si doslova prošel mediálním peklem. V roce 2018 měl po svém vystoupení v Moravské Třebové údajně napadnout dva hosty z hotelu. V tu dobu žil s krásnou partnerkou Sylvou, se kterou má dvě děti: dceru Emu a syna Ivana. A protože se tento incident propíral snad v celém Česku, bylo toho na jeho přítelkyni až příliš a Maxu opustila. „Neustála to. Byl to strašně těžký rok, kvůli kterému jsem přišel o práci, děti se dočkaly šikany, ona podle lidí z našeho malého města měla parohy. Prostě to nezvládla a vztah ukončila,“ okomentoval tehdy záležitost Maxa pro Super.cz.

To bylo ale před pěti lety a nyní je zpěvák jako vyměněný. Maxa si po dlouhé době vyrazil do společnosti, konkrétně na křest knihy Valentiny Lebové, kde poskytl redakci eXtra.cz rozhovor. Prozradil, na čem momentálně pracuje a že toho není málo. „Já toho mám teď hrozně moc. Točím svoji asi už poslední desku, protože už se cítím trošku vypsaný. Maluju obrazy, a protože se věnuji hyperrealismu, tak ty obrazy skutečně tvořím pár měsíců. Do toho se věnuji trošku přízemnějším věcem, jako jsou například děti, protože je musím zpovzdálí kontrolovat,“ svěřil se slavný zpěvák Martin Maxa pro eXtra.cz.

Děti zpěvákovi dělají radost

O dětech se umělec rád rozpovídal, je na své potomky hrdý. „Moje nejstarší dcera pracuje v Německu, syn se věnuje filmařině a nejmladší dcera je teprve na gymnáziu, má velmi dobrý prospěch. Zatím není ale rozhodnutá, kterým směrem se vydá, jestli humanitním, nebo technickým,“ prozradil známý blonďák s modrýma očima, který má se svými potomky skvělé vztahy.

Martin Maxa je single

Sám zpěvák ale ve vztazích pokulhává. „No mně se to v lásce úplně nevyvedlo. Před pár lety přišel vniveč můj vztah, který trval poměrně dlouho předtím. Já se vlastně té mojí expartnerce ani nedivím, že mě opustila, protože jsem pořád někde na cestách. No ale máme spolu hezký vztah i teď. Momentálně se hledám jako obstarožní stárnoucí seladon, já nevím, jestli se ještě někdo vůbec najde,“ zakončil s úsměvem český Ken.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy