Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Ondřej Novotný se drsně opřel do zápasu Logana Paula a nešetřil vulgaritami. Přitom sám rád sází na kontroverzi

Ondřej Novotný na Oktagonu nesměl chybět.
Zdroj: Pavel Dvořák/eXtra.cz
+ Další 4 fotografie
DVOJÍ METR

Promotér MMA organizace Oktagon, Ondřej Novotný, měří dvojím metrem. Moderátor se na svém Instagramu vyjádřil k očekávanému zápasu mezi influencerem Loganem Paulem a Dillionem Danisem, který se konal v sobotu. I přesto, že Novotný své turnaje zakládá na zápasech Karlose Vémoly, nelíbí se mu marketingový tah, který sám používá. Naznačil, že největší tahák diváků, nemusí být ani nejlepší.

Ze soboty na neděli se uskutečnil další divácky velmi očekávaný zápas tohoto podzimu. Mezi provazy se utkal známý youtuber a nyní i boxer Logan Paul a zápasník Dillon Danis. Tento duel sledoval i majitel největší MMA organizace v Česku, Ondřej Novotný, který se na svém Instagramu k celému zápasu vyjádřil.

Novotný Paula odsoudil

"Jinak za mě totální sra*ka. Viděl jsem i kousky v tv, tam to vypadalo alespoň produkčně snesitelné. Na místě byl dobrý DJ a Buffer, vše ostatní byla hrůza," okomentoval zápas Novotný, přičemž jeho kritika padala i na hlavu Logana Paula. "O sportu nemluvím, ten tam prostě nebyl," dodal promotér Oktagonu MMA, který jiné organizace zpravidla zrovna dvakrát nechválí.

Ve svém rozboru se zaměřil i na marketingové tahy, které má Logan Paul v malíku. "Marketing PRIME je ale vymyšlený dobře a dělá to někdo, kdo sakra rozumí věci. Škoda, že samotný produkt je absurdní," napsal Novotný k videu ze zápasu, které sdílel na svém profilu.


"Takže, když se pak objeví skutečný sportovec a člověk, co to opravdu umí, tak je skvělé, že dostane největší srdce a ovace večera. A v tom je to největší ponaučení, že přes všechen marketing a šílenství nakonec lidi vědí, co je, a co není kvalita a kdo je, a kdo není real," dodal k řeči legendárního boxera Tysona Furyho, který se na galavečeru objevil.

Dvojí metr?

Novotný však často dělá podobný marketingový tah a turnaje staví na zápasech známého českého bijce Karlose Vémoly. Jeho sportovní kvality jsou nesporné, ale na svých sociálních sítích už je v podstatě influencerem, který zajistí marketingové dosahy i bez zaplacené reklamy. Nemluvě o jeho skandálech, díky nimž ho zná skoro každý v Česku. Stejně jako Logan Paul, i on do haly dostane spousty hladových diváků, kteří bijce nemusí vždy milovat, naopak nenávist je kolikrát větší tahoun.

Nemluvě o tom, že Novotný dává šance influencerům či slavným jménům, které se bojovými sporty neživí. Příkladem je nedávno zrušený zápas účastníka Love Islandu, Zbyňka Vlčka, nebo třeba bitva dvou rivalů z reality show Survivor, Nathana Dzaby a Adama Raitera.

Jak jsme již psali, Novotný nesnese ani jiné české organizace, jako například RedFace nebo RFA. Promotér se před nedávnem ve svém pravidelném pořadu MMA letem světem nechal slyšet, že jeho organizace nebude do budoucna spolupracovat s nikým, kdo se zaplete s tolik nenáviděným konkurentem. Majitel RedFace, Petr Diviš, ho označil za pokrytce a jeho chování označil za vydírání a nekalou hru.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy