Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Okouzlující Doleželová či modelové Daniel Chabr se synem Standy Hložka: Na mole to žilo

Z módní přehlídky Jiřiny Tauchmanové a Jiřiny Eldin.
Zdroj: koláž eXtra.cz/Tomáš Martínek
+ Dalších 50 fotografií
Módní přehlídka

Módní přehlídka Jiřiny Tauchmanové a Jiřiny Eldin s názvem Fashion my love, která se konala v Hartigovském paláci, přilákala spoustu nadšenců do módy i celebrity. Po mole se prošla například Jana Doleželová, muž roku Dominik Chabr či Matyáš Hložek. Na místě byla i redakce eXtra.cz, která udělala krásné fotky přímo z mola.

Dvě úspěšné módní návrhářky Jiřina Tauchmanová a její dcera Jiřina Eldin se spojily a uspořádaly velkou přehlídku s názvem Fashion my love. Nová kolekce, která udala trendy na jaro a léto 2024, přilákala ve středu večer do Hartigovského paláce mnoho lidí.


"Chceme, aby naše modely nebyly pouhým módním výstřelkem, ale aby se staly nedílnou součástí života každé ženy. Věříme, že každá žena si zaslouží cítit se sebevědomě a krásně každý den," uvedly oděvní tvůrkyně.

Mezi modely se objevily různé elegantní večerní šaty, každodenní outfity či dresscody plné ženské síly. Na místě byla i redakce eXtra, která krásné modelky nafotila.

Doporučené video s Ivou Kubelkovou. Rozhovor v pořadu Extra Host:



Na show se přišla podívat například Anife Vyskočilová se svým obchodním partnerem Danielem Fialou, dále herec David Kraus či Iva Kubelková, která celý večer moderovala.

Na fotky se můžete podívat v naší galerii.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy