Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Osudové lásky jubilanta Prachaře: Jakub randil s Issovou, u Hanychové zažil divočinu. Štěstí našel u krásné Sandevy

Sáře tak vynikla její štíhlá postava.
Zdroj: Jiří Masojídek/eXtra.cz
+ Dalších 8 fotografií
NAROZENINY

Oblíbená postava českého showbyznysu Jakub Prachař dnes slaví 40. narozeniny. Na obrazovkách a pódiích se objevuje neustále, často však plní také stránky novin a webů. Jeho soukromý život je totiž hodně bohatý a po Prachařově boku se objevila řada partnerek. Teď je už nějakou dobu šťastný díky herečce Saře Sandevě. Jak ho citoval Blesk, nebránil by se ani založení rodiny.

Herec, hudebník a moderátor Jakub Prachař pochází z herecké rodiny. Jeho maminka je Dana Batulková, otec David Prachař, a tak nebylo divu, že se v jejich stopách vydal i on sám.

Role Jakuba Prachaře

Jakub se pustil do studia gymnázia a pokračoval na DAMU, tu už ale kvůli pracovním povinnostem nedokončil. Na svém kontě má však řadu známých rolí. Objevil se ve filmech a seriálech jako LOVEní, Přes prsty, Čertoviny, Padesátka, Prázdniny v Provance, Ulice, Horákovi či Ohnivé kuře.

Diváci ho znají také jako moderátora a porotce oblíbené televizní soutěže Česko Slovensko má talent. Zároveň byl členem oblíbené skupiny Nightwork, která měla v repertoáru songy, na něž lidé jen tak nezapomenou. Kapela se ale časem rozpadla.

Partnerky Jakuba Prachaře

První známou partnerkou Jakuba Prachaře byla herečka Martha Issová, se kterou byl tři roky. Vztah nakonec zkrachoval kvůli údajné nevěře. Prachař měl mít poměr s Mirnou Silajdžič, která ho doslova pobláznila. Ale ani tento vztah netrval dlouho.

Pak se dal dohromady s rebelkou a modelkou Agátou Hanychovou, kterou si vzal i za ženu. Narodila se jim dcera Mia, jenže i jejich manželství časem postihla krize, která se dlouho táhla. V roce 2020 se rozvedli.

S blonďatým sympaťákem byla spojována i jeho kolegyně z poroty Česko Slovensko má talent Diana Mórová, se kterou měl mít pletky během natáčení show. Poté se spekulovalo, že Prachař randil i s herečkou Kristýnou Leichtovou nebo herečkou Hanou Vagnerovou, nic z toho však nikdo z nich nepotvrdil.

Vážný vztah přišel až s toppmodelkou Denisou Dvořákovou. Pár si skvěle rozuměl a Denisa si zamilovala i Jakubovu dceru Miu. Vztah ale časem zkrachoval kvůli nedostatku času a modelčině velkému pracovnímu vytížení. Rozešli se však v dobrém.

Jakub Prachař a Sara Sandeva

Nakonec Prachař našel štěstí u mladičké herečky Sary Sandevy, se kterou už nějakou dobu tvoří pár. Makedonské krásce herec dokazuje lásku, jak jen může. Vypadá to, že ti dva se hledali, až se našli.

Jakub si dokonce dokáže představit, že by se Sarou založil i rodinu. „Asi by to kluka chtělo, ale nevadilo by mi, kdybych měl další dceru. Holky jsou fakt lepší,“ citoval jeho slova deník Blesk.

Sandeva vychází dobře i s Prachařovou bývalou manželkou Agátou, což potvrdila pro web Super.cz samotná Hanychová. „Komunikujeme. Volám Saře, Kuba teď hodně točil a Mia byla na natáčení hodně se Sarou a volaly mi. Je to komplikované, ale je dobré vycházet se všemi," prozradila nedávno Agáta, která zároveň dodala, že se Sandevou nemá žádný problém.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy