Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nosek o synovi, jehož matku opustil těhotnou: Potřeboval bych ho vidět častěji, říká

Jaromír Nosek vypadá stále dobře.
Zdroj: eXtra.cz/Tomáš Martínek
+ Dalších 6 fotografií
Rozhovor

Herec Jaromír Nosek (46) se nedávno stal čerstvým tatínkem. Jeho již bývalá přítelkyně Zuzana mu začátkem roku porodila syna Nicka. Nosek v rozhovoru pro eXtra.cz sdělil více detailů ohledně svého potomka, kterého prý vídá méně, než by chtěl.

Jaromír Nosek si nedávno prožil nepříjemné období, byť se mu na začátku roku narodil krásný a zdravý chlapeček jménem Nick. Co se ale dělo předtím, byl doslova horor. Hlavně pro jeho bývalou partnerku Zuzanu Hasalíkovou, kterou herec opustil pár měsíců před porodem kvůli jiné ženě.


Jeho novou partnerkou je nyní Iveta Bendlová, která ho podporuje na každém kroku. Dokonce se přišla podívat i na divadelní představení s názvem Sladké plody reality, ve kterém hraje hlavní roli. Premiéra proběhla ve středu ve Strašnickém divadle, kde herce zastihla redakce eXtra.cz.

Jde poznat, že téma ohledně jeho bývalé přítelkyně či té aktuální je pro něho stále nepříjemné. Ostatně se k tomu nechtěl vyjadřovat, ani když kauza probíhala. „Asi vím, na co se mě chcete ptát, ale nechci se k tomu vyjadřovat, je mi to nepříjemné. Prosím, nezlobte se,“ řekl tenkrát Nosek, když ho kontaktovala redakce.

Jaromír Nosek se účastnil Výměny manželek:


Slova o synovi

Nyní, když se vody trošku uklidnily, prozradil něco málo o synovi. "Je to super. Děťátko se už začíná mimicky vyjadřovat, už se usmívá, takže to je super. Má to takové postupy. Potřeboval bych ho vidět trošku víc no, ale mám hrozně práce, ale snad se to nějak malinko uvolní," řekl pro eXtra.cz hezky Jaromír Nosek, který měl právě po premiéře.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy