Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nezkrotný Mick Jagger střídá ženy jako ponožky. S bývalou milenkou má čtyři děti, teď randí s mladou baletkou

Mick Jagger střídá ženy jako ponožky. Randí s mladou baletkou
Zdroj: Profimedia
+ Další 2 fotografie
NAROZENINY

Frontman kapely Rolling Stones Mick Jagger slaví 78. narozeniny. Jeho postelí dosud prošla pěkná řádka žen, se kterými stvořil už osm potomků. Jeho nejmladší syn, kterého má s krásnou baletkou, má čtyři roky, ovšem zda už je také tím posledním, to nikdo neví. U Micka je totiž možné úplně všechno.

Anglický zpěvák Michael Phlip „Mick“ Jagger jako teenager začínal ve skupině Little Boy blue And The Blue Boys. Největší úspěchy a slávu získal ale až jako frontman legendární kapely Rolling Stones, kde začal působit už ve svých devatenácti letech.

Mick Jagger v Rolling Stones

Kapelu založil s Brianem Jonesem a kytaristou Keithem Richardsem. Právě společně s ním Mick Jagger napsal více než 400 písní, z nichž vzešla řada hitů. Když v roce 2003 časopis Rolling Stone sestavil žebříček 500 nejlepších alb, dostalo se mezi ně i deset desek skupiny Rolling Stones a píseň Satisfaction byla nominována na nejlepší skladbu všech dob.

V roce 2003 se Micku Jaggerovi dostalo další velké pocty, když ho princ Charles pasoval na rytíře a udělil mu titul Sir. O rok později pak získal Zlatý glóbus za nejlepší filmovou píseň Old Habits Die Hard ve filmu Zlatíčko. Kapela Rolling Stones se zapsala i do Guinnessovy knihy rekordů díky svému nejziskovějšímu hudebnímu turné, které jí vydělalo 437 milionů dolarů.

Mick Jagger má osm dětí

Hodně zajímavý je také jeho osobní život. První vážnější vztah měl Mick Jagger se známou anglickou modelkou a herečkou Chrissie Shrimpton. Poté chodil se zpěvačkou Marianne Faitfull, poprvé se stal tátou ale až díky zpěvačce Marshe Hunt, která mu v roce 1970 porodila dceru.

Mick Jagger se také oženil a jeho manželkou se stala modelka Bianca, která je původem z Nikaraguy, a společně mají dceru Jade. Jejich manželství však po osmi letech zkrachovalo, protože Mick byl své manželce nevěrný.

Mick Jagger má čtyři děti s milenkou

S milenkou Jerry Hall, se kterou podváděl svou jedinou manželku, má dvě dcery – Georgii May a Elizabeth - a dva syny – Jamese Leroye a Gabriela Lukeu. Pak se Jagger seznámil s brazilskou modelkou Lucianou Gimenez Morad, se kterou má dalšího syna Lucase Maurice.

Poté chodil i s módní návrhářkou L´Wren Scott, která však spáchala sebevraždu, za což mohly její milionové dluhy. S těmi jí chtěl Mick pomoci, ona však odmítla a vyřešila problémy po svém. Zatím poslední partnerkou nezkrotného zpěváka je čtyřiatřicetiletá baletka Melanie Hamrick, se kterou má čtyřletého syna Deverauxe.

Uvidíme, zda se už Jagger zastaví, anebo se ještě stane tátou dalších dětí. Jedno se mu ale upřít opravdu nedá - jeho silné geny. Všech osm dětí je mu totiž neskutečně podobných: mají jeho výrazné rty, ďolíčky ve tváři a pronikavé oči.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy