Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nevěra v Survivoru? Nikola a Filip se vyjádřili k údajnému románku, přiznali doteky

Filip a Nikola se vyjádřili k údajnému románku na ostrově.
Zdroj: Se svolením TV Nova
+ Dalších 7 fotografií
Survivor 2024

Už delší dobu se na internetu spekulovalo, že účastník Survivoru 2024 Filip Křížek měl mít s někým na ostrově více než přátelský vztah. Ornella Koktová v tradiční drbacím podcastu Agáta a Ornella prozradila, že hasič měl mít pletky s programátorkou Nikolou Kabátovou. Jak se k tomu vyjádřili samotní aktéři údajného románku?

Filip Křížek nadzvedl mnoho diváků ze židle, když záměrně prohrál souboj, aby mohl opustit reality show Survivor 2024. Za jeho odchodem měly stát pracovní důvody. Filip totiž po návratu z ostrova v podcastu A-cast přiznal, že v práci si vzal volno pouze na měsíc, a tak se musel vrátit, aby nedostal padáka. Před kamerou ale hrál na fanoušky divadlo, že se chce vrátit domů kvůli rodině, především kvůli přítelkyni Nikole a malému synovi.


Před nedávnem se ovšem začalo spekulovat, že za jeho odchodem z drsné reality show stojí údajný románek s Nikolou Kabátovou. Jako první rozvířila spekulace Rachel Karnížová, která se na svém Instagramu rozpovídala o tom, že na ostrově proběhl románek. „Uvidím, jestli to dají do televize. Jestli to nedají, tak se k tomu nebudu vyjadřovat a vytahovat to na ty lidi. Protože by to bylo dost nepříjemné pro jednoho z nich, protože jeden z nich má doma partnera,“ rozpovídala se hvězda Love Islandu.

Ornella propálila Filipovu údajnou nevěru

Olej do ohně přilila Ornella Koktová, která v drbacím podcastu Agáta a Ornella s Agátou Hanychovou uvedla, že se mělo jednat o románek Filipa s Nikolou. „Šlo o skřetku. Je to taková malá otravná veganka. Neříkám, že byl kocour v troubě, ale něco proběhlo. Je to důvod, proč odešel. Snad mi nerozbije hubu,“ šokovala svým vyjádřením Ornella. Označením "skřetka" myslela právě Nikolu, kterou neměla v lásce.

Video: Ornella vmetla Filipovi, že je dement


Reakce Filipa a Nikoly

Nikola po návratu z ostrova přiznala v rozhovoru pro TN.cz, že s Filipem si na ostrově vytvořila přátelský vztah. "Ale nemyslím si, že by tam vznikalo něco, co by bylo víc než přátelství," řekla s úsměvem Nikola.

Filip naopak přiznal, že k nějakému fyzickému kontaktu došlo. Nemělo se ale prý jednat o nic, co by bylo za hranou. "Byla tam v noci kolikrát velká zima, takže jsme se všichni namáčkli na sebe. Měl jsem vedle sebe Tomáše a z druhé strany Niku, takže když jsme se na sebe mačkali, tak ten dotek tam byl, že si přes někoho přehodíte ruku nebo takhle. Ale upřímně jsem nepomyslel na to, že by člověk měl pocit na nějaký vyšší kontakt," uvedl Filip Křížek, který se poslušně vrátil domů za rodinou.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Survivor 2024

Třetí řada úspěšné reality show Survivor, kterou začala vysílat TV Nova na začátku roku 2024. Natáčí se v Dominikánské republice a hraje se nejen o titul Survivor 2024, ale také o výhru 2 500 000 Kč.

Premiéra: 27. února 2024 na Voyo (od 5. března 2024 na TV Nova)

Survivor 2024: Soutěžící a moderátor

Hlavním lákadlem byla účast Ornelly Koktové, která však soutěž poměrně brzy z vlastní vůle opustila. Mezi dalšími soutěžícími jsou například Martin "Mikýř" Mikyska, Samuel "Pirát" Krištofič či Martin Prágr.

Moderátorem je jako vždy Ondřej Novotný.

Předchozí řady Survivor Česko & Slovensko: 2022, 2023.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy