Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nestydatá Pazderková, sladěná Munzarová s krásnou dcerou i zářící Dáda: Premiéra Močál story ve znamení zelené

Premiéra divadelní hry Močál story.
Zdroj: Koláž eXtra.cz/Herminapress
+ Dalších 11 fotografií
Galerie

V Hudebním divadle Karlín se uskutečnila premiéra očekávané hudební komedie Močál story. Akce byla jednoznačně ve znamení zelené barvy. Celebrity jako Iva Pazderková, Barbora Munzarová nebo Anna Dvořáková zvolily outfity v nejrůznějších odstínech zelené, jak zachytili přítomní fotografové.

Premiéru hudební komedie Močál story v Hudebním divadle Karlín si nenechala ujít Barbora Munzarová s dcerou Annou Dvořákovou. Obě vypadaly na slavnostní premiéře perfektně. Zatímco Munzarová na sobě měla hedvábnou halenku, dlouhou hedvábnou zelenkavou sukni, stříbrnou decentní kabelku a béžové lodičky, její dcera zvolila outfit z úplně jiného soudku. Na sobě měla lesklé oversized sako v tmavě zelené barvě, černé kozačky, černou minisukni a netradiční kabelku s potiskem The Beatles.

Dáda rozdávala úsměvy

Akci si nenechala ujít ani herečka Iva Pazderková, která byla opravdu žhavá. Dlouhé zelené saténové šaty zvýrazňovaly hereččinu štíhlou postavu a hezky kontrastovaly s jejími zrzavými vlasy. K šatům pak zvolila fialové lodičky s mašlí, které jsou momentálně velmi trendy a k šatům se hezky hodily.

Na premiéře nechyběla ani Dáda Patrasová, která sice zvolila celočerný outfit, ale moc jí to slušelo. Celý večer rozdávala úsměvy na všechny strany a bylo vidět, že se snaží alespoň na chvíli hodit za hlavu starosti ohledně dcery Aničky, které byla nedávno znovu diagnostikována rakovina. Patrasová zároveň přišla podpořit svého syna Felixe Slováčka ml., který vedl živý orchestr čítající čtyři hudebníky.

Na další fotografie z premiéry se podívejte v galerii.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy