Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nejznámější česká učitelka prosí o pomoc: Zoufale hledá svou ztracenou sestru Miriam

Andrea si prošla opravdu neskutečně těžkým obdobím.
Zdroj: Se souhlasem Andrey Nguyen
+ Dalších 11 fotografií
pátrání

Andrea Nguyen je jednou z nejznámějších učitelek v Česku a na sociálních sítích ji sledují stovky tisíc lidí. Sympatická brunetka tam začala bořit mýty o školství a její popularita roste každým dnem. Teď přišla Andrea na svém Instagramu s nevšední prosbou. Snaží se totiž najít svou sestru, se kterou se řadu let neviděla a ztratila s ní veškerý kontakt.

Andrea Nguyen (rozená Fialková), která je v současné době na mateřské dovolené se svým malým synem, se rozhodla napsat na svůj instagramový profil překvapivou výzvu. "Zkusím sílu Instagramu. Hledám svoji sestru, kterou jsem viděla naposledy asi v sedmi letech. Její maminka by se měla jmenovat Renata Fialková a sestra se jmenuje Miriam Fialková. Věk netuším, ale určitě to bude 30+," píše influencerka s tím, že sestra se zřejmě pohybuje kolem slovenského Prešova.


Dlouhé hledání sestry

"Pokud by tu někdo byl, kdo zná jména v tomto okruhu, pište prosím," napsala Nguyen svým sledujcím s tím, že svou sestru hledá už od roku 2017 a za každou informaci o ní bude vděčná. Zároveň dodává, že její sestra nemá profily na sociálních sítích, které už mnohokrát prohledávala.

Zažila těžké časy

Krásná Nguyen to ve svém životě neměla jednoduché. Musela zvládat studium vysoké školy a do toho péči o dcerku, na kterou byla sama. Dennodenně bojovala s financemi a nevěděla, co bude další den. "Nemohla jsem jí koupit ani pitíčko v obchodě, protože jsem vybírala peníze z kasičky, abych nám mohla nakoupit jídlo... no bylo to hrozný období," svěřila se dříve svým fanouškům na Instagramu.

K učení se Andrea vrátí

Tyhle časy jsou dávno pryč a šťastně zadaná Andrea se těší ze svých dvou dětí. “Momentálně mi učitelování nechybí. Věnuji se teď více sociálním sítím a rozvíjím je. Navíc se naplno věnuji dětem,” svěřila se v nedávném rozhovoru pro eXtra.cz. Jakmile však malý syn půjde do školky, tak se do práce podle svých slov samozřejmě vrátí.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy