Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nejsvůdnější Slovenka Lucia Javorčeková ukázala 13. komnatu: Tvář plná boláků! Za odvahu tleskáme

Lucia Javorčeková: Nejsvůdnější Slovenka má tvář plnou boláků
Zdroj: Instagram Lucia Javorčeková
+ Další 4 fotografie
Zpověď

Modelka Lucia Javorčeková (31) na sociální síti Instagram sdílela fotku, na které má obličej plný nevzhledných  boláků. Přiznala, že kvůli problémům s pletí trpěla depresemi a měla nízké sebevědomí. Za pupínky prý stojí stres, který modelka prodělala v průběhu rozvodového řízení.

Trpěla jsem depresemi, říká Lucia Javorčeková

"Moje trnitá cesta za zdravou a hladkou pletí," započala slovenská modelka Lucia Javorčeková (31) svou zpověď na sociální síti Instagram. Tam sdílela i své odlíčené fotky, na které je totálně bez make-upu. Fanouškům se tak naskytl pohled na její tvář plnou boláků.

"Před dvěma až třema lety bych nemohla mluvit o své problematické pokožce, ukazovat ji na veřejnosti...schovávala jsem se, trpěla nízkým sebevědomím, rušila zakázky, trpěla depresemi," rozpovídala se kráska, která je považovaná za jednu z nejkrásnějších žen Slovenska. Přesto se hezká dlouho necítila.

Modelka měla nízké seběvědomí

"Každé ráno jsem se bála podívat do zrcadla. Nejsem povrchní, ale jako žena, která se živí tím, čím se živí, jsem se zase chtěla cítit krásná," svěřila se Lucia. Za problémy prý stálo hlavně emoční vyčerpání.

"Všechny problémy s pletí a žaludkem mi způsobil stres z rozvodového řízení, kdy jsem ztratila skoro všechno, musela čelit lžím, podstoupila hodně obětí," přiznala. Modelka zkoušela všechno, jen aby se nevzhledných bolčků na obličeji zbavila. Nedařilo se.

"Změnila jsem dietu, protože stres mu způsobil histaminovou a potravinovou nesnášenlivost. Pravidelně jsem navštěvovala kliniku, kde mi mechanicky čistili obličej. Asi každé dva, tři týdny. Bylo to velmi bolestivé a dlouhodobé výsledky se nedostavily. Bála jsem se, že zůstanu zjizvená," dodala Lucia. Její pleť se teď ale navzdory všemu konečně zlepšuje a proto se nebála svou 13. komnatu poodhalit veřejnosti.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy