Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nejodvážnější modely z party ve Varech: Mališovou zahalovaly proužky látky, Kokešová ukázala prsa, hvězda Slunečné zadek

Dámy na UniCredit party.
Zdroj: koláž eXtra.cz/ eXtra.cz/Renata Bušková
+ Dalších 24 fotografií
móda z Varů

Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech je téměř v polovině a hvězdy českého a slovenského showbyznysu se předhánějí v módních kreacích. Podívejte se na nejodvážnější modely, které vynesly celebrity na pompézní UniCredit Bank party, kde nemohla chybět ani redakce eXtra.cz. Některé dámy oblékly velmi odvážné kousky.

57. ročník Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech před pár dny začal a pořád je na co se dívat. Dámy vzaly party v lázeňském městě útokem a snaží se předvést v té "nej" róbě.

Výstřihy i rozparky

Na nedělní UniCredit Bank party se to hemžilo polonahými kráskami. Modelka Karolína Mališová dorazila v upnutých růžových šatech s velkými průstřihy. Stačilo málo a bylo vidět téměř vše. Pozadu nezůstala ani modelka a miss Karolína Kokešová. Předvedla svá nová prsa v černých šatech s výrazným výstřihem a rozparkem od návrhářky Hermine Khalaf Pogosyan. "Nejkrásnější žena galaxie," okomentovali její fotky fanoušci na Karolínině Instagramu, kam snímek z akce umístila.

Na kousek nahoty vsadila i herečka ze seriálů Slunečná či Ošklivka Katka Romana Goščíková. V dlouhých průsvitných stříbrno-černých šatech ukázala nožky a pevný zadeček. Zpěvačka Kateřina Mátlová alias Kate Matl všechny přítomné odzbrojila svým dekoltem. Stejně tak rozdováděná Lenka Limberská, která měla rozparek až do nebes. Během pózování tu a tam vykoukly černé kalhotky.

Žhavá Andrea Verešová

Módní královnou byla opět Andrea Verešová, která hosty a fotografy okouzlila v bílém korzetu, z nějž se jí drala ňadra ven. Zpod dlouhé sukně jí pak vykukovala nožka. Tentokrát si nebezpečně vysoký rozparek pojistila modelka všitým bodýčkem.

Na tyto i další krásky se můžete podívat do naší galerie.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy