Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nejdivočejší kočka z Big Brothera Petra: Přes den milující matkou a v noci žhavou tanečnicí

Petra Chelíková z Big Brothera se ráda svléká.
Zdroj: koláž eXtra.cz/ instagram Petry Chelíkové, se souhlasem TV Nova
+ Dalších 18 fotografií
Big Brother

Když Petra Chelíková vešla do domu Big Brothera, vrhla se nejdřív na mužské osazenstvo. A nyní se zdá, že šlo o jasný instinkt. Pohledná černovláska je totiž nefalšovanou divokou kočkou a z jejích snímků, které sdílí na sociálních sítích, se tají každému muži dech.

Reality show Big Brother je tu a s ním i, jak jsme již psali, šestnáct různorodých spolubydlících, kteří rozhodně stojí za to. Někteří jsou tišší a druzí rozdávali energii hned, jakmile vešli do domu. Jednou z těch energetických byla i na první pohled divoška Petra Chelíková. Ta vešla s velkým elánem! A hlavně velmi hlasitě. To se ovšem ne každému ze spolubydlících zamlouvalo.

Divoška

Jako první se černovlasá kráska vrhla na muže a všem vlepila několik pus s pevným objetím. A není divu, s muži totiž zřejmě komunikuje na denní bázi a zvyk je železná košile. Petra totiž jezdí po diskotékách a předvádí divokou show, na které se ráda svléká. A nejen v klubech, ale také na svém Instagramu, kde sdílí peprné fotografie, kde odhaluje skoro každou část svého těla. To zřejmě nenechá jen tak nějakého muže chladným.

Můžeme se jen těšit, co taková divoška předvede v domě Big Brothera. A krásce se dle fotografií na sociálních sítích zamlouvají i ženy, se kterými rozhodně nemá problém mít bližší vztah.


Milující matka

V soukromí je však Petra matkou dvou krásných dcer, které pro ni, jak sama řekla, jsou vším. Je nejen milující maminkou, ale je také podnikatelka. Petra má svůj vlastní salón krásy Divoká kočka a název se ke krasavici značně hodí. V salónu, jak sami na webových stránkách píší, se o vás postarají od hlavy až k patě.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Big Brother 2023

Reality show Big Brother 2023 odstartovala 13. listopadu 2023 na Voyo. V domě se sešlo 16 soutěžících, kteří budou bojují o výhru bezmála 2,5 milionu korun (100 tisíc Euro).

Kde sledovat Big Brother 2023

Show Big Brother běží 7 dní v týdnu a sledovat ji je možné jak na Voyo, tak i na Nova Fun.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy