Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nedvědovo noční dovádění s kráskami: Taneček a masáž prsou cizím dívkám

Pavel Nedvěd si měl podle videa užívat s cizími dívkami.
Zdroj: Twitter LevonMirzoyanLM, Se souhlasem D. Rolins, koláž eXtra.cz
+ Další 4 fotografie
Kontroverze

Na Twitteru koluje záhadné video, které zachycuje fotbalistu Pavla Nedvěda (49) v obležení spoře oděných dívek, jak si společně užívají a tancují tělo na tělo. Podle italského webu Notizie Audaci bylo video natočeno během večera v klubu v Turíně, ovšem není jisté, zda se jedná o současnou nahrávku, anebo o nějakou z minulosti. Jeho partnerka Dara Rolins (49) nicméně pro eXtra.cz potvrdila pravost nahrávky.

Viceprezident italského klubu Juventus Pavel Nedvěd má zaděláno na pořádný malér. Na Twitteru koluje video, které ukazuje bývalého fotbalistu v dost choulostivé situaci vzhledem k tomu, že již několik měsíců tvoří pár se slovenskou zpěvačkou Darou Rolins.

Na videu je zachycen Nedvěd zřejmě v podroušeném stavu, jak tancuje tělo na tělo s třemi mladými a zatím neznámými dívkami. Dvě z nich stojí před ním a jedna za ním a společně se vlní do rytmu. První dívku navíc Nedvěd drží za prsa a v jeden moment prohodí: „Podívej, jaké má bomby.“

Noční dovádění v Turíně

Podle italského webu Notizie Audaci bylo video natočeno v nočním klubu v Turíně. Na Twitteru se ihned začaly objevovat komentáře, že je takové chování ostudné. Další video, které koluje na sociálních sítích, má zase ukazovat Nedvěda, jak se opilý motá ulicí. Zda se jedná skutečně o něj, to však zatím není možné doložit.

Dara pravost videa s cizími dívkami exkluzivně pro eXtra.cz potvrdila a její vyjádření přineseme v dalším článku!

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy