Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Natálka Jirásková o děsivé nehodě na koni: Po tomhle už do sedla nikdy nevlezu, říká

+ Dalších 8 fotografií

Půvabná Natálka Jirásková je v jednom kole. Věnuje se modelingu, studuje a stíhat musí i svého přítele Adama Mišíka a v neposlední řadě svou rodinu včetně maminky Ivy Kubelkové, se kterou má velmi blízký vztah. O detailech její lásky s Adamem, mamince a modelingu se rozpovídala v rozhovoru pro eXtra.cz. 

Dcera Ivy Kubelkové, Natálie Jirásková, toho musí stíhat hodně. Věnuje se modelingu, studuje a pečuje o harmonický vztah s Adamem Mišíkem, se kterým je již druhým rokem. Jak se za tu dobu jejich vztah posunul? I o tom se rozpovídala v exkluzivním rozhovoru pro eXtra.cz.

S Natálkou jsme se potkali na přehlídce Beaty Rajské, kam ji bohužel její druhá polovička nemohla přijít podpořit. Jirásková se svěřila, že i po roce a půl jim vztah jenom vzkvétá. “Je to mezi námi krásné. Už je to rok a půl a už se to dává do té další fáze toho vztahu. Už se to tak přelamuje, ale je to krásné. Je tam plná láska a upřímnost, a to je to nejdůležitější,” rozplývá se krásná blondýnka.

Přehlídka byla věnována koním, se kterými má ale Natálka dost neblahou zkušenost. "Kůň se se mnou rozjel tryskem a já spadla na krk," popsala nám děsivý pád.

Natálka podporuje svou maminku ve StarDance

Jiráskové maminka, Iva Kubelková, bude účinkovat v letošní řadě StarDance. A co na to říká Natálie? “Já ji v tom podporuji. Říkám jí, jak je šikovná. Voláme si a říkáme si novinky. Mamka je hrozně šikovná. Ona umí zpívat, hrát, tančit, ona umí všechno. Fakt jí to jde,” směje se a dodává, že se těší, až maminčin taneční um uvidí i ostatní.

Ona sama by však v maminčiných šlépějích nešla, a pokud by přišla nabídka do taneční soutěže, pravděpodobně by odmítla. “Já jsem takové hrozné prkno a neumím se vůbec hýbat. Neumím tančit, já jsem samá ruka noha a nemám pohybový rytmus. To bych asi nedala. Bylo by to dobré na zkoušku, ale to si můžu zkusit i v tanečních,” ​zakončuje s úsměvem na rtech.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy