Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Natálie Grossová o smrti svého otce: Byla jsem malá, ale věděla jsem, že přijde konec

Natálie Grossová o smrti otce: Věděla jsem, že přijde konec
Zdroj: koláž eXtra.cz
+ Dalších 8 fotografií
VZPOMÍNKY

Natálie Grossová, dcera expremiéra vlády Stanislava Grosse, se v rozhovoru pro Blesk podělila o vzpomínky na zesnulého otce. Mladá zpěvačka zavzpomínala, jak jako dítě vnímala tátův odchod.

Natálie Grossová je i přes své mládí muzikálovou hvězdou. Účinkuje v mnoha z nich, hraje v seriálech a zpívá. V nedávném rozhovoru se zpěvačka svěřila s citlivými situacemi, které si musela prožít.


Táta byl skvělý

Natálie zavzpomínala na svého otce s láskou a obdivem. "Byl skvělý. Hrál si s námi, vedl nás k víře, a i když neměl tolik volného času, ve všem mě podporoval," svěřila se zpěvačka v rozhovoru pro Blesk. V těžkých chvílích, kdy expremiér onemocněl, Natálie nacházela útěchu v hudbě. "Když byl pak nemocný, vždycky mě poprosil, ať si k němu sednu a něco mu zazpívám," dodala s dojetím.

Natálii, aby chápala, co se v rodině děje, bylo maminka Šárka Grossová vysvětlila, co ta nemoc znamená. "Byla jsem dítě, takže mi to podala tak nějak zaobaleně, ale chápala jsem, že asi někdy přijde konec," svěřila se. „Táta se jednou vzbudil a nemohl hýbat prstem. Bylo to divné, ale my se tomu ještě smáli, že mu možná upadne! Nevěděli jsme, co mu je..."

V době, kdy zemřel Stanislav Gross, byla Natálie ještě malá. "Tehdy jsem to tolik nevnímala, ale když odešel, postupně mi začalo docházet, jak moc bych ho potřebovala a na co všechno bych se ho zeptala," vzpomíná Natálie.

Stanislav Gross v roce 2015 podlehl amyotrofické laterální skleróze (ALS). Bylo mu pouhých 45 let.

Rozhovor s Natálií:

Šikana ve škole

Natálie to neměla vůbec jednoduché, nejenomže si prožila náročný odchod otce, ale zažila i šikanu. "Nikdy mě moc nebrali, a když jsem zrovna byla na gymplu, zažila jsem i šikanu, což nebylo úplně fajn přesně z toho důvodu, že jsem dělala i něco mimo školu, a ostatní ne, takže tam asi byla nějaká závist," svěřila se zpěvačka s těžkým životním obdobím pro eXtra.cz.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy