Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Natálie Grossová o lásce: Můj poslední vztah skončil nevěrou, podváděl mě asi s dvanácti holkama

+ Dalších 11 fotografií

Zpěvačka Natálie Grossová je už dlouhou dobu bez vážného vztahu a podle svých vyjádření si to neskutečně užívá. V rozhovoru pro eXtra.cz ale prozradila, že s expartnerem měli problém v komunikaci. která je pro ni důležitá.

Chyba v komunikaci

Zpěvačka Natálie Grossová si život bez závazků užívá, přesto ale ví, v čem byl důvod krachu jejího posledního vážného vztahu. „Až budu mít zase partnera, tak budu tuhle aplikaci asi potřebovat, protože můj minulej vztah neskončil úplně nejlíp. Možná, že to bylo taky kvůli komunikaci,“ řekla eXtra.cz zpěvačka, která si prošla velmi bolestivým zjištěním, když přišla na to, že ji její expartner podvádí s ne jednou, ale hned několika dívkami, jak před časem uvedla ve velkém rozhovoru v pořadu Extra Host.

Pro Grossovou je komunikace ve vztahu strašně důležitá, ale podle svých slov má v tomto ohledu jisté limity. „Já myslím, že toho někdy řeknu až moc. Když jsem třeba naštvaná, tak nehlídám, co říkám. A pak si říkám, že jsem některý věci nemusela říkat, takže pak se mi to rozleží a přijdu se omluvit,“ práskla na sebe Natálie, která o sobě ví, že je velmi impulzivní a měla by se občas krotit.

Přijde se omluvit

Usměvavá brunetka prozradila, že se občas chytne i se svou maminkou Šárkou. „Samozřejmě, že se občas pohádáme, ale mamka je taková klidná, takže se jde pak zavřít do pokoje a já za ní pak potupně přijdu s omluvou,“ řekla hvězda českých muzikálů. „Ale že bychom se v poslední době nějak extrémně hádaly, to se říct nedá,“ dodala.

Zpěvačka, která se teď snaží prorazit v české popmusic, od loňského rozchodu s operním pěvcem Danielem Matouškem nového partnera nehledá a soustředí se především na práci, o čemž pravidelně informuje prostřednictvím svého Instagramu.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy