Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Náhlé úmrtí hvězdy Harryho Pottera: Herce našli před nádražím, kde se kdysi film natáčel

Náhle zemřel herec Paul Grant.
Zdroj: Profimedia
Úmrtí

Herecký svět náhle zasáhlo úmrtí šestapadesátiletého herce Paula Granta, který si zahrál třeba ve snímcích Harry Potter nebo Hvězdné války. Jak informoval britský web Standard, herec byl nalezen v bezvědomí před nádražím King’s Cross, kde se Harry Potter v minulosti natáčel.

Herec Paul Grant v šestapadesáti letech náhle zemřel. Minulý čtvrtek ho podle informací britského Standardu našli bezvládného před nádražím King’s Cross. Následně byl převezen do nemocnice, kde ho lékaři prohlásili za mrtvého.

Jeho dcera Sophie Jayne Grant (28) pro The Sun řekla: „Jsem zdrcená. Můj táta byl v mnoha ohledech legendou. Vždycky všechny dokázal rozesmát. Můj tati, moc tě miluji.” Grant měl kromě Sophie ještě další dvě děti.

Bojoval s drogami a alkoholem

V minulosti se několikrát rozpovídal o svých závislostech na drogách a alkoholu. Situace se zhoršila po rozpadu manželství s Janet Crowson. Potřebuji pomoc. Byl jsem na kokainu a nyní se to zhoršilo. Piju a kouřím, co se dá. Měl jsem rodinu, byl jsem ženatý, teď jsem rozvedený. Ztratil jsem všechno. Momentálně nevím, co chci. Měl jsem peníze, všechno jsem utratil za drogy a prostitutky,” nechal se slyšet v roce 2014.

Paul Grant si zahrál například v Harry Potter a Kámen mudrců, kde ztvárnil skřeta v Gringottově bance, hrál ale i Ewoka ve Star Wars VI: Návrat Jediů po boku Harrisona Forda. S Tomem Cruisem si zase zahrál ve filmu Legenda z roku 1985.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy