Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Myslivcová schytala obří hejt za všeodhalující outfit. Kritikům se vysmála a opřela se do lidí na premiéře. Nepustili mě ani sednout, tvrdí

Dominika Myslivcová dorazila na premiéru filmu Barbie v odvážném modelu.
Zdroj: Herminapress
+ Další 4 fotografie
outfit

Těhotná Dominika Myslivcová vyvolala na premiéře filmu Barbie bouřlivé reakce svým odvážným outfitem, který zdůrazňoval její těhotenské bříško. Zatímco někteří ocenili její odvahu, jiní ji ostře kritizovali a ona tak rozdělila veřejnost na dva tábory. K hejtu, který schytala, se teď vyjádřila na svém Instagramu. 

Za nejvýraznější outfit na premiéře filmu Barbie bychom mohli zcela určitě označit ten Dominiky Myslivcové, která dorazila ve fuchsiové podprsence a dlouhé tylové sukni, vše samozřejmě sladěno tematicky do růžové. Některé odvážným modelem pořádně pobouřila. Dominika se nyní k hejtům na svém Instagramu vyjádřila.

Když Dominika sdílela svůj outfit, téměř okamžitě se strhla lavina s komentáři a od některých fanoušků to Myslivcová pořádně schytala. “Bylo by to nevkusné i na netěhotné ženě,” zní kritika. Některé komentáře byly poměrně bizarní. “Malý by měl mít více soukromí,” stěžuje si jeden ze sledujících. Nejostřejší kritici zmínili, že jednou se bude Dominičin potomek za svou maminku stydět. Myslivcová si ale s hejty těžkou hlavu nedělá. "Splnila jsem dress code a cítím se úžasně," řekla pro eXtra.cz.

Doporučené video: Rozhovor s Dominikou Myslivcovou na premiéře Barbie.

Dominika setřela hejtry

Sama nespatřuje jediný důvod, proč by se měl v budoucnu její syn stydět, když pouze ukázala břicho. “Některé ženy v těhotenství kouří a chlastají, a to je teprve důvod k tomu se stydět,” argumentuje. Do hejtrů si navíc pořádně rýpla. “Já bych se zase styděla, kdyby si malý přečetl, že píšu takhle dementní komentáře,” nebere si servítky ve vyjádření na Instagramu.

Premiéru si příliš neužila a nebylo to způsobeno narážkami na její outfit. Přišla do sálu a neměla si kam sednout. Byla nucena si sednout na schody. “Tohle mě zarazilo, lidi viděli těhotnou ženu na zemi, a nikdo se nezvedl,” vysvětluje a stěžuje si na typicky českou povahu. Nakonec ji sice po nějaké době sednout pustili, ale byla šokována z chování lidí.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy