Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Myslel jsem, že jsem mimo její ligu, vzpomíná moderátor Říbal: Sbalit miss mu dalo zabrat

+ Dalších 5 fotografií

Petr Říbal a Michaela Říbalová jsou spolu osm let. Dnes manželé přemýšlí nad koupí baráčku, pracují na založení rodiny a tvoří zkrátka idylický pár - zprvu to přitom tak růžové nebylo. "Myslel jsem si, že je mimo moji ligu," zavzpomínal dnes již s úsměvem moderátor Evropy 2 v rozhovoru pro eXtra.cz na seznámení s krásnou Míšou, která v tu dobu soutěžila o korunku krásy. Jak se mu nakonec podařilo krásnou miss sbalit? 

V srpnu 2021 si Petr Říbal a Michaela Říbalová, rozená Hávová, řekli životní ano před oltářem. Zpečetili svou lásku a letos jsou spolu hrdličky už osmým rokem. Jak však oblíbený moderátor Evropy 2 vzpomíná, sbalit finalistku Miss České republiky 2016 pro něj nebylo vůbec jednoduché.

Myslel si, že modelky jsou mimo jeho ligu

Petra a jeho krásnou ženu Míšu jsme zastihli při příležitosti valentýnského večírku Ploom a vzhledem k načasování akce bylo hlavní téma rozhovoru celkem jasné - láska. Jak se dvojice dala dohromady? Svedla je práce. Petr si Míšu vyhlédl během jejího boje o korunku krásy, zatímco on událost moderoval.

"Kolikrát mi přišlo, že pro mě, jako pro kluka z Mostu, který na ty soutěže koukal doma z obýváku a teď tam viděl promenádu v plavkách.. Říkal jsem si, že taková holka, to je něco úplně mimo moji ligu," zavzpomínal Petr. "Pak jsem zjistil, že to jsou strašně fajn holky, které kolikrát bývají osamocené, protože my kluci často máme takový respekt a strach je oslovit, že pak jsou ty holky tak jako samy. Nás ta práce svedla dohromady a jsme spolu," dodal.

"Láska na první pohled to nebyla. Mně se Petr samozřejmě líbil, ale nějakou dobu to ještě trvalo," směje se krásná blondýnka. "Chvíli to trvalo," dodala. A i když se do sebe pár nezakoukal na první dobrou, dnes jsou spolu osm let, přejí si postavit domeček a založit rodinu. I o tom se rozpovídali v rozhovoru, který si můžete přehrát v náhledovém videu.


Související články

Další články

Nejnovější kauzy