Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Monika Bagárová se poprvé veřejně vyznala své lásce: Potkala jsem anděla, rozplývá se

Monika Bagárová s přítelem.
Zdroj: Se souhlasem M. Bagárová, koláž eXtra.cz
+ Další 3 fotografie
Vyznání

Zpěvačka Monika Bagárová (28) je zamilovaná až po uši. Na Instagramu sdílela dojemné přání k narozeninám svému partnerovi Leovi, podnikateli z Karlových Varů. Zdá se, že jim vztah, který je zatím stále v počátcích, skvěle klape. 

„Potkala jsem Anděla. Krásný srdce, krásnou duši plnou lásky, pokory a laskavosti. Přeji ti to nejkrásnější k tvým dnešním narozeninám, ať tě úsměv a radost doprovází celej život. Na zdraví a lásku nemůžu zapomenout, protože to je v životě nejdůležitější. Miluju Tě,“ napsala k instagramové fotografii Monika Bagárová, na níž je v pozadí vidět vánoční stromek a v popředí, jak se Monika s Leem drží láskyplně za ruku.

Její partner oslavil narozeniny a Monika mu svým textem vyznala lásku a popřála do dalšího úspěšného roku.

Zamilovaná Bagárová

Vztah s Leonardem Lekajem potvrdila Bagárová webu eXtra.cz na začátku prosince. „Jsme zamilovaní a je nám krásně. Každý si to zaslouží,“ napsala našemu redaktorovi.

Přestože pár od sebe dělí velká vzdálenost, zdá se, že jim to vyhovuje. Zatímco Bagárová vychovává dcerku Ruminku v Brně, její partner Leo je z Karlových Varů. Očividně jim ale velká dálka nedělá problém a dokáží si na sebe najít čas.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy