Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Mokrý sen všech mužů: Božská Andrea Verešová se koupala v šatech, ukázala vše

Andrea Verešová: V mokrých šatech odhalila senzační postavu
Zdroj: koláž eXtra.cz/se souhlasem T. Malířové
+ Dalších 20 fotografií
antická bohyně

Slovenská modelka Andrea Verešová opět ukázala tělo bohyně. Místo v plavkách hupsla do bazénu v lehkých šatech a ukázala své záviděníhodné křivky. 

Chvíle klidu

Modelka a podnikatelka Andrea Verešová je velmi vytíženou ženou. Pořádně zabrat jí dá nejen práce a vlastní podnikání, ale i starost o její dvě děti, dceru Vanessu a syna Daniela Tobiase, a v neposlední řadě i jejího manžela Daniela Volopicha.

Není proto divu, že když se jí naskytla příležitost dopřát si chvilku zaslouženého klidu v římských lázních Caracalla Spa, neváhala ani chvíli. Slovenská kráska spojila příjemné s užitečným a v rámci slavnostního přestřižení pásky do prostor luxusního slovenského wellnessu, využila možnost nechat se rozmazlit rozmanitými procedurami.

Božské tělo

Ani zde ovšem Andrea nezklamala, a stejně jako na svém Instagramu, i v lázních ukázala naprosto dokonalou postavičku. Verešová do jednoho z bazénů vešla doslova jako antická bohyně. Zatímco jiné její kolegyně z česko-slovenského showbyznysu si vzaly plavky, známá modelka nakráčela do bazénu v šatech z lehkého šifonu, které toho příliš nezahalovaly.

To, co následovalo, nechalo jen málokoho ledově chladným. Andrea se vynořila z vody a pod smáčenými šaty prosvítaly křivky jejího dokonalého těla, které jí mohou z fleku závidět i o mnoho let mladší ženy. To, že nahota Andree nijak zvlášť nevadí, potvrdila i před nedávnem v rozhovoru pro eXtra.cz. "Pokud to nemá nic společného s pornografií, tak proč ne, určitě se najde hodně fotek, které nemůžete dávat na sociální sítě," uvedla slavná brunetka, která rozhodně nezavrhuje možnost zveřejnit některé své snímky na platformě pro dospělé OnlyFans.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy