Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Modelka Iveta Kindlmanová popsala střet se smrtí: Bílé světlo, pak mrtvá kamarádka

Iveta ráda předváděla své přepychové nohy.
Zdroj: Se svolením Ivety Kindlmanové
+ Další 4 fotografie
druhý břeh

Modelka Iveta Kindlmanová utrpěla vážná zranění poté, co ji na brněnských závodech Masaryk Racing Days & BOSS GP srazil jezdec formule. Po několika měsících rekonvalescence je konečně opět na nohou a věří, že již brzy bude moct opět nosit vysoké podpatky a vrátit se k modelingu. Štíhlá brunetka pro Blesk.cz popsala, jak se jí v osudnou chvíli zjevil duch její mrtvé nejlepší kamarádky.

Setkání s duchem

Letošní rok bude mít modelka Iveta Kindlmanová navždy zapsán v paměti jako rok, kdy se podruhé narodila. Stala se totiž obětí nehody, která mohla skončit opravdu tragicky. Poté, co ji srazil jezdec formule, který během závodů v Brně vyjel z dráhy přímo mezi lidi, utrpěla poranění hlavy, tříštivou zlomeninu, vnitřní zranění a museli ji odvézt do nemocnice na operaci.

Po několika měsících, co měla nohu v ortéze a musela se co nejvíce šetřit, se ukázala na akci PhotoGirl, v rámci níž se roku 2020 dostala mezi finalistky. Iveta Kindlmanová poprvé popsala, co se stalo ve chvíli, kdy došlo k osudné srážce s formulí.

"Pamatuji si, že jsem viděla formuli, jak na mě z pravé strany najíždí. Ještě jsem chtěla udělat krok, ale už jsem cítila, že mě bere. Pak jsem viděla bílé světlo. Viděla jsem svou mrtvou nejlepší kamarádku. Probrala jsem se na zemi a pak už kolem mě všichni lítali. Měla jsem bouli na hlavě, takže mi dávali ledy. Pak jsem zjistila, že mám zlomené koleno," prozradila v rozhovoru pro Blesk.cz.

Ještě nepřišel její čas

Uvědomění, že v takové chvíli viděla někoho, kdo je již dávno na druhém břehu, muselo být pro mladou modelku zneklidňující. "Ano, je to zlé, ale je to tak. A já věřím a děkuju, že při mně stála, že to všechno zvrátila a poslala mě nazpátek s tím, že ještě není můj čas," promluvila o svém zážitku Kindlmanová, přesto si ale nepamatuje, že by k ní kamarádka v té chvíli promluvila.

"Neřekla nic. Nepamatuji si, že by něco řekla. Jen jsem ji viděla a v tom momentě jsem se probrala na zemi," dodala Iveta, která o nehodě i svém zranění informovala své fanoušky na Instagramu.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy